Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 16:08

В іспанському будинку для геїв похилого віку є басейн, бар і СПА-салон

В іспанському будинку для геїв похилого віку є басейн, бар і СПА-салон

У Малазі відбулася презентація першого в Іспанії будинку людей похилого віку для геїв під назвою "Gaylife". Будівництво житлового комплексу вже завершене, продаж апартаментів у будинку пристарілих для геїв розпочнеться 14-16 жовтня під час проведення виставки гей-туризму "Експогей 2011".

Комплекс розташований в Андалусії в місті Малага на території площею 35.000 кв.м. Житловий триповерховий корпус включає 67 окремих апартаментів зі спальною кімнатою площею 42 кв.м. Крім житлового будинку комплекс буде включати ряд сервісних служб - пральня, кухня та їдальня, медичний центр, бар, басейн, парковка і навіть СПА-салон.

Директор виставки "Експогей" Хав'єр Чека зазначив, що новий комплекс стане "місцем для відпочинку, де гомосексуалісти зможуть проводити час у спокійній обстановці і в гідних умовах". Однією з цілей проекту є також захист прав літніх людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, які зустрічають нерозуміння і негативну реакцію з боку своїх однолітків.

Кримінальне переслідування геїв в Іспанії було офіційно скасоване наказом від 26 грудня 1979 року. Хоча з тих пір ставлення суспільства до представників сексуальних меншин істотно змінилось у кращу сторону, погляди багатьох людей "старого гарту" залишились у минулому. Саме тому, сьогодні літні геї в Іспанії відчувають більш сильний тиск з боку суспільства, ніж молоді гомосексуалісти.

Зараз ви читаєте новину «В іспанському будинку для геїв похилого віку є басейн, бар і СПА-салон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути