четвер, 01 липня 2021 14:50

У чому секрет майже вікової популярності конструкторів LEGO

У чому секрет майже вікової популярності конструкторів LEGO
Лего однакове у всьому світі. Фото: Детский конструктор NOBI

Свій звичний вид найпопулярніший у світі датський конструктор здобув у повоєнний час. Проте, засновник LEGO займався виробництвом іграшок, дерев'яних качечок і паровозиків ще в 30-х.

Тому ми можемо з чистою совістю говорити майже про вікову історію бренду, який з моменту випуску першої "цеглинки" змінив дитинство мільйонів хлопчиків і дівчаток. У чому ж його секрет?

Сумісність

Візьміть будь-яке ЛЕГО для дівчаток, хлопчиків або підлітків - і вони будуть сумісні один з одним. Візьміть тематичний конструктор з різних серій - і ви легко їх об'єднаєте при бажанні. Скажемо більше - конструктори виробництва 60-х років до сих пір підходять до актуальних наборів. У цьому один із секретів виробника - Лего однакове у всьому світі.

Асортимент

Скільки серій і наборів випускає виробник сьогодні, а скільки вже були зняті з виробництва? Напевно, рахунок піде на сотні наборів і тисячі унікальних деталей.

При цьому крім універсальних наборів, якими гратимуть більшість дітей, виробник окремо випускає LEGO для хлопчиків, для дівчаток, для дітей старшого шкільного віку та навіть для дорослих. Більш того, є складні набори з механічними електронними, націлені якраз на тих, хто старший, на тих, хто ще з 80-х і 90-х мріє про LEGO, як про щось недоступне і бажане з малих років.

А чого варті серії з популярних мультфільмів, коміксів, ігор? А тепер уявіть, що ви можете поєднувати всі набори, створюючи свій всесвіт.

Тільки краще може бути досить хорошим для дітей

Як і батько-засновник компанії, так і його син, який якраз відповідальний за покупку інжекційно-літієвої машини і запуск виробництва пластмасового конструктора, ставили в пріоритет якість. Усе найкраще дітям - було для них не просто розхожим слоганом.

Дійсно, навіть з огляду на наявність аналогічних конструкторів, датський конструктор досі залишається еталоном якості - його конструктори практично вічні, ідеально збираються, все точно підходить один до одного.

Додайте до цього дуже високий рівень клієнтського сервісу, коли компанія готова вислати клієнтові втрачену деталь без зайвих питань і безкоштовно - і ви отримаєте багатомільйонну базу відданих фанатів бренду.

Хочете більше дізнатися про LEGO і сучасні конструктори для будь-якого віку від інших виробників? Відвідайте сайт https://constructors.com.ua/.

Зараз ви читаєте новину «У чому секрет майже вікової популярності конструкторів LEGO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути