понеділок, 15 липня 2024 10:55

Обожнюють лежати на дивані і обійматись усю ніч: які породи собак є найласкавішими
10

Є породи собак, яких можете поставити на перше місце у своєму списку бажань.

Ці собаки вирізняються своєю відданістю. Вони можуть залюбки лежати з вами на дивані і обійматися усю ніч.

Портал The Scotsmen назвав 11 найласкавіших порід собак згідно з даними Американського кінологічного клубу.

Лабрадор-ретривер
Фото: pinterest
Боксер
Такса
Ши-тцу
Хорт

Найласкавіші породи собак

Лабрадор ретривер

Для людей, які мали лабрадора ретривера, не є несподіванкою, що вони займають перше місце в цьому списку. Вони дуже милі, ласкаві та віддані.

Боксер

Деколи боксери можуть виглядати трохи сварливими, але вони відомі тим, що створюють надзвичайно глибокі та міцні зв'язки зі своєю родиною. Вони вимагають більше уваги та ласки, ніж інші собаки, але віддають це вдесятеро більше.

Такса

Якщо у вас є такса, ви можете не сумніватися, що ви її улюблена людина в світі. Вони із задоволенням будуть годинами спати у вас на колінах або на спині, насолоджуючись лоскотанням животика.

Ши-цу

Це собака з королівським корінням, яка вперше була виведена для охорони палацу імператора Китаю. Насправді незабаром вони стали улюбленими собаками-компаньйонами членів королівського двору, проводячи більше часу на колінах своїх господарів.

Хорт

Ця порода собак насамперед відома своєю швидкістю. Проте, коли вони не бігають по парку, вони дуже ніжні та ласкаві і залюбки проведуть час у ваших обіймах.

Золотистий ретривер

Так само як і їхні двоюрідні брати-лабрадори, золотистий ретривер живе, щоб любити людей, утворюючи особливо міцні та ласкаві зв'язки з ними.

Кавалер Кінг Чарльз спанієль

Відданий і ласкавий спанієль - це ще одна собака, яка буде слідувати за вами по дому і залюбки проведе час у вас на колінах.

Джек Рассел тер'єр

Джек Рассел демонструватиме свою глибоку прихильність до своїх власників трьома різними способами: старанно слідуватиме за ними, постійно буде притулятися, коли це можливо, і захищатиме, коли мова заходить про незнайомців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичайні та зникаючі: які породи собак популярні у 2024 році

Бішон фрізе

Улюблене місце цих собак - у вас на колінах. Вони також люблять згортатися калачиком на краю вашого ліжка. Їх милий характер означає, що вони гарантовано добре ладнатимуть майже з будь-ким, але збережуть особливу кількість любові до своєї родини.

Ньюфаундленд

Ньюфаундленд - ніжні велетні. Хоча й вони потребують багато вправ, але наприкінці довгої прогулянки вони не люблять ніщо інше, як згорнутися калачиком біля свого власника. Вони також неймовірно люблять дітей.

Немає нічого, що подобається мопсу більше, ніж коли він сидить на колінах свого господаря, проводячи години, коли його радісно погладжують. Вони також слідуватимуть за вами, як тінь, куди б ви не йшли.

Науковці визначили дві породи собак, які можуть похвалитись довголіттям. Сиба-іну та мініатюрні такси є одними з тих порід собак, які живуть найдовше.

Натомість собаки з плоскою мордою, зокрема англійські бульдоги та ші-тцу, як правило, помирають раніше, показало комплексне дослідження домашніх тварин у Великій Британії.

Зараз ви читаєте новину «Обожнюють лежати на дивані і обійматись усю ніч: які породи собак є найласкавішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути