субота, 05 вересня 2009 15:54

В чому перевага пишних стегон над вузькими

 

Якщо ваша фігура мало схожа на ультрастрункі форми Вікторії Бекхем, то це зовсім не привід для засмучення. Швидше, навпаки. Як з"ясували учені, жінки з широкими стегнами можуть забути про таку проблему, як інфаркт. Принаймні власницям пишних форм він загрожує набагато рідше.

Група данських дослідників, яка протягом десяти років вивчала і аналізувала будову чоловічого і жіночого тіла, порекомендувала жінкам обрати в якості зразку для наслідування співачку Бейонс, а точніше, її пишні форми.

Професор Беріт Хейтманн і його колеги прийшли до висновку, що маленька окружність стегон свідчить про велику ймовірність виникнення серцево-судинних захворювань.

Хейтманн обмовився, що причини цієї залежності до кінця не з"ясовані, проте є дані про те, що організм жінки з вузькими стегнами, як правило, виробляє менше інсуліну. Це не тільки призводить до діабету, але і збільшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Також дослідники особливо відзначили, що жінки, які страждають на ожиріння, неминуче опиняються в тій же групі ризику, що й їхні дуже стрункі подруги.

Раніше японські і канадські дослідники прийшли до висновку, що люди з незначними надлишками ваги живуть довше, ніж дуже худі або повні, і навіть обганяють по довголіттю власників нормальної ваги. Так, шанси худих людей прожити довге життя на 70 % нижчі, ніж у власників нормальних пропорцій. У огрядних - на 36 %. Проте при невеликому надлишку ваги шанси прожити довше за всіх зростають на 17 %. Якщо говорити про конкретні приклади, то зокрема японці, які мають декілька зайвих кілограмів у віці 40 років, в середньому живуть на п"ять-шість років довше, ніж їхні худі однолітки, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «В чому перевага пишних стегон над вузькими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути