Ексклюзиви
вівторок, 16 червня 2009 16:56

Власниці широких стегон здоровіші

Власниці широких стегон здоровіші

Пишні жіночі форми свідчать про здоров"я. Йдеться, передусім, про широкі стегна. Жир, що накопичується на сідницях і стегнах, корисний для організму. Він захищає від діабету другого типу так само ефективно, як і ліки.  Це довели учені з Ґарварду в США.

Натомість пишні груди про стан здоров"я не свідчать. Канадські дослідники з"ясували, що власниці великого бюсту на 40–60% схильніші до діабету.

— Якщо у жінок жир на стегнах, попі, то вони зазвичай витриваліші. Вони добре вагітніють і виношують дітей, а також доволі енергійні, — впевнена дерматолог Київського міського центру здоров"я Наталя Самойленко, 32 роки. — Але є жінки, у яких жир зосереджений на животі — верхньому, нижньому пресі, на боках. Вони мають гірше здоров"я. У таких буває діабет, особливо другого типу. Вони часто страждають на захворювання жовчного міхура.

У жінок, що мають апетитні форми стегон, шанси завагітніти більші, ніж у худих. У них немає гормональних збоїв. Утім лікар не радить надто повніти.

— Усе добре в міру. Чоловіки вважають жінок з пишними стегнами і сідницями привабливішими. Але талія повинна бути тонкою. Представники сильної статі  підсвідомо обирають жінок з такою фігурою, бо вони мають добрі перспективи на продовження роду.

Зараз ви читаєте новину «Власниці широких стегон здоровіші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути