четвер, 13 червня 2013 10:17

В австралійському кафе відвідувачі платять за вранішню каву поцілунками
5

Фото: Фото: drunov.ru

Тематичне французьке кафе "Metro St. James "відкрилося всього три місяці тому в Сіднеї, але вже завоювало популярність завдяки оригінальному маркетинговому ходу, який полягає в пропозиції покупцям розплачуватися за кавою поцілунками.

Протягом усього червня відвідувачі, які вибрали це кафе для ранкової кави з 9 до 11 ранку, можуть оплатити підбадьорливий напій виключно поцілунками.

"Ми повертаємо у світ романтику! Приходьте зі своїми коханими в наше кафе з 9 до 11 ранку в червні - і здивуйте їх поцілунком, замовляючи каву. Ми не приймемо ваші гроші, тільки ваші поцілунки ", - йдеться на сторінці" Metro St. James "в" Фейсбуці ".

Незважаючи на те що персонал кафе цілувати не можна, відвідувачу все ж не обов'язково мати пару для того, щоб скористатися цією акцією. Якщо у нього достатньо хоробрості, він може призвести колегу з роботи або навіть просто випадкового перехожого протилежної статі з вулиці. Головне, щоб той не був проти і поцілунок був справжнім, оскільки "підроблені" поцілунки до оплати не приймаються.

У рекламному відео один з офіціантів каже: "Ми будемо спостерігати за вами. Це повинен бути реальний поцілунок ... дійсно справжній. Я зможу відрізнити симуляцію. Я ніби як спеціаліст ".

Зараз ви читаєте новину «В австралійському кафе відвідувачі платять за вранішню каву поцілунками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути