Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2024 07:30

Успіння Пресвятої Богородиці: найтепліші вітальні листівки рідним та знайомим
6

15 серпня віряни відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. У народі його називають Першою Пречистою. До цього часу свято відзначали 28 серпня. Це свято входить до 12 найбільш важливих релігійних свят у році. В цей день вшановують відхід Діви Марії із земного життя.

В цей велике православне свято передайте своїм близьким світлі побажання. Пошліть листівку з щирими привітаннями. Gazeta.ua підготувала добірку найтепліших.

 Успіння Пресвятої Богородиці або Перша Пречиста: вітальні листівки
Фото: pinterest
 Успіння Пресвятої Богородиці або Перша Пречиста: вітальні листівки
 Успіння Пресвятої Богородиці або Перша Пречиста: вітальні листівки
 Успіння Пресвятої Богородиці або Перша Пречиста: вітальні листівки
 Успіння Пресвятої Богородиці або Перша Пречиста: вітальні листівки

Зі Святим святом! Нехай ангели бережуть від напастей, а добре слово завжди підбадьорить і дасть сили для подальшого шляху. Здоров'я сім'ї та процвітання, щоб жодні напасті не припали на їх долю!

Сьогодні Успіння Пресвятої Богородиці. Нехай цей день стане світлою широкою дорогою до віри. Нехай життєвий шлях Богородиці та святі молитви зігрівають і наповнюють благодаттю душі. Нехай дарують терпіння, розуміння і доброту помислів всім людям на планеті!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії: найкращі вітання та картинки

Вітаю з Успінням Пресвятої Богородиці і від душі хочу побажати з гідністю і честю пройти будь-яке випробування життя, не втративши своєї надії та віри"

Бажаю жити в мирний час і дякувати Богові за все хороше і добре, послане тобі".

15 серпня за новим церковним календарем ПЦУ віряни відзначають одне з найбільших свят - Успіння Пресвятої Богородиці. У народі його називають Першою Пречистою. До цього часу свято відзначали 28 серпня за юліанським календарем. Це свято входить до переліку 12 найбільш важливих релігійних свят. Воно присвячене вшануванню відходу Діви Марії із життя земного.

У свято добре піти до церкви або помолитися Богородиці вдома - попросити її про здоров'я і благополуччя для себе і рідних. Вважається, що на Успіння жінкам прощаються всі гріхи за рік - треба лише щиро помолитися і покаятися.До святого образу Успіння Богородиці звертаються з будь-якими проханнями, часто просять про зцілення від фізичних і душевних хвороб.

Зараз ви читаєте новину «Успіння Пресвятої Богородиці: найтепліші вітальні листівки рідним та знайомим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути