Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2009 13:31

Уберегтися від грипу можна, підтримуючи здоровою імунну систему

Уберегтися від грипу можна,  підтримуючи здоровою імунну систему

Сьогодні перед кожним із нас гостро постало питання - як захиститися від епідемії грипу? Всесвітня організація охорони здоров"я пропонує вакцину, безпечність якої, м"яко кажучи, викликає великі сумніви. І що ж залишається звичайній людині - покладатися на Божу ласку і сподіватися на краще чи ходити вулицею в марлевій пов"язці й постійно думати: хоч би не заразитися. І де ж вихід, спитаєте ви? А він дуже простий - підтримувати імунну систему в доброму стані. Тоді жодна хвороба вам не страшна.

Інша річ, як цього досягти. Адже в нашу еру отрутохімікатів, генної інженерії, поганої екології та повсякчасного використання медичних препаратів імунітет тане, наче сніг весняного теплого ранку. А от як його правильно зміцнити і підтримувати, знає мало хто. І одиниці - про те, як перевірити, чи добре захищений організм.

Досить відомий спосіб - це здати імунограму в лабораторії. Імунограма - аналіз крові, за якого досліджують компоненти імунної системи. Беруть кров із пальця, минає кілька днів, і людина дізнається, чи ризикує вона підчепити щось найближчим часом. Вартість імунограми від 0 до 7 тис. грн - від безкоштовних у державних клініках до дуже дорогих у приватних лабораторіях. Далеко не кожен готовий віддати чималу суму за досить дорогий аналіз, а вистоювати величезні черги в надії зробити імунограму безкоштовно теж не всім хочеться. Та й часом безкоштовність - лише декларація і більш нічого.

Що ж робити, спитаєте ви? Бігти до аптеки в надії схопити заповітний "Таміфлю"? Або пити чай і сидіти вдома, сподіваючись, що цього разу лихо омине?

Якщо ви вже відчуваєте перші симптоми, такі, як різке підвищення температури, головний біль, біль у горлі, м"язах, кашель, закладений ніс, в окремих випадках блювота і пронос, то найкращий спосіб - звернутися до лікаря. Він вас обстежить і призначить повний курс лікування. Але якщо біда ще не прийшла у ваш дім, то саме час перевірити, чи готові ви зустріти її без страху і не піддатися провокаціям.

Найефективнішим і цілком безболісним способом перевірки захищеності вашого організму є тестування на біофотонному сканері. За кілька хвилин він допоможе визначити рівень каротиноїдів, а досвідчений фахівець підкаже, як діяти, якщо показник далекий від норми. Метод гемосканування допоможе визначити, як реагує ваш організм, навіть у тому разі, якщо зараження вже сталося, а Медичний Експертний комплекс протестує, який препарат буде найефективніший та проведе необхідну корекцію. Персонально для вас буде запрограмовано прилад ДЕТА, котрий дозволить продовжити лікування вдома й залишатись здоровими ще довгий час.

Переконавшись, що загрози немає, ви зможете насолоджуватися життям і не боятися наразитися на небезпеку на кожному кроці.

Олександр Шевченко

Зараз ви читаєте новину «Уберегтися від грипу можна, підтримуючи здоровою імунну систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути