Ексклюзиви
понеділок, 15 листопада 2010 15:47

У Росії чоловік самотужки збудував підводний човен (ФОТО)
6

Фото: Kaliningradfirst

У Санкт-Петербурзі (Російська Федерація) приватний любитель морських круїзів і подорожей Микола Пучков побудував власний підводний човен, який тепер пришвартувався в місцевому яхт-клубі. Це диво підводної техніки має довжину 6 метрів і зроблене повністю руками місцевого майстра.

У підводному човні можуть перебувати відразу дві людини. Він може опускатися на 30 метрів углиб і розвивати швидкість близько 8 вузлів, передає Янтарний край.

Створення човна виявилося процесом тривалим, але результат перевершив всі очікування. Новоявлений конструктор задоволений своїм винаходом.

Нині Пучков - єдиний у Росії володар приватного підводного човна. Субмарина, побудована Михайлом, не має аналогів. На розробку унікальної конструкції у Пучкова пішло майже три десятиліття. Перший похід закінчився для підводника-любителя катівнями КДБ. Задуми майстра здатні вразити кого завгодно. Вже через кілька років Михайло планує здійснити підводний заплив навколо Європи, а також подорож через Атлантику.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що в Кемеровській області Російської Федерації чоловік побудував будинок у вигляді корабля. Ця споруда була побудована без проекту та будь-яких креслень.

Висота незвичайного будинку складає 9 метрів, а довжина - 14 метрів. На першому поверсі (камбуз) розміщена лазня, басейн і санвузол. У носовій частині - кухня.

На другому поверсі (кают-компанія) розташований великий зал, дві спальні і дитяча кімната. На третьому поверсі (рубка) він зробив оранжерею.

Зараз ви читаєте новину «У Росії чоловік самотужки збудував підводний човен (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути