середа, 05 вересня 2018 11:10

У Києві покажуть світову соцрекламу про тварин

 

5 вересня о 19:00 у Києві стартує другий сезон Animal Ads Day – показів соціальної реклами про тварин. Зоозахисні ролики закликатимуть до гуманних взаємин із чотирилапими: не експлуатувати їх в індустрії розваг, не вбивати заради їжі чи хутра, усиновлювати із притулків. Інші ролики розкажуть про види тварин, які можуть повністю зникнути.

Захід проводять гуманістична ініціатива UAnimals та фестиваль соцреклами Molodiya Festival за підтримки мережі кінотеатрів Планета Кіно.

- Ми відібрали свіжі кейси міжнародних зоозахисних ініціатив та рекламу із фестивальних шортлистів. Окремим блоком покажемо призерів наших партнерів – словенського фестивалю реклами Golden Drum. Будуть і просто милі ролики соціально відповідальних брендів і сюжети про масштабні соцкампанії. Наприклад, про те, як одна людина може достукатися до ліванського президента з проханням заборонити відстрілювати лелек або як одна петиція може врятувати півмільйона норок, – анонсує співзасновниця Molodiya Festival Наталя Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонили цирк з тваринами

Організатори обіцяють обійтися без жорстоких документальних відео, тож вікових обмежень для відвідувачів немає. Вхід також вільний. Кожен охочий зможе зробити пожертву для притулку.

- Ганді якось сказав, що про велич нації і її моральний прогрес можна судити по тому, як вона поводиться із тваринами. Вірні слова!" – каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук – "Саме тому у соціальній рекламі про тварин ми бачимо можливість розповісти людям про найважливіше. Про те, що гуманність понад усе!

Вхід на подію безкоштовний. Реєстрація за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть світову соцрекламу про тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути