субота, 08 квітня 2017 18:46

Спеціалісти розповіли, які аксесуари для котів зараз в тренді

Кожен власник кота намагається створити комфорт для свого улюбленця.

Тому команда киян-котоманів створила проект "Котофабрика", що спеціалізується не тільки на продажу котячих пристосувань, але і на їх виготовленні і розробці, передає "Сегодня".

Про те, що пропонують чотириногим і що можна створити своїми руками, щоб було таким же гарним, як з картинки, розповіли котячі фахівці.

Креативним дім зробить мешканець

"Коти люблять картонні коробки і молоко. Тому, перепробувавши десятки варіантів конструкції, ми підібрали ідеальні пропорції будиночка у вигляді тетрапак молока", - розповідає творець стартапу, який, щоб бути ближче до клієнтів, називає себе кіт Маффин. Бокс складається з тришарового мікрогофрірованного картону, який легко зібрати ", - розповів "котячий" бізнесмен.

При цьому клей, скотч і степлер для збірки не знадобляться: на картонних деталях є спеціальна плівка типу двостороннього скотча, яку потрібно відклеїти і склеїти між собою необхідні частини. Дах кріпиться пластиковими затискачами, які йдуть в комплекті. Коштує такий будинок 99 гривень.

Котосфера

"Складність в тому, що складається сфера з великої кількості деталей з картону, які потрібно склеїти певним способом вручну", - розповів Маффин.

Робота дуже тонка, займає багато часу і помилки видно, тому розробку кілька разів кидали на півдорозі. Котосферу можна використовувати і як будинок, і як кігтеточку.

 

Кігтеточка

"Вона складається з картону, фанерних боковин, соснових брусків і упаковки. Всі ці деталі роблять на наше замовлення різні підрядники, після чого привозять до нас на фабрику, і вже тут ми збираємо готовий продукт. У нас є фахівці, які самі придумують і розробляють нові ідеї: форму, розмір, склад, дизайн. Фокус цього аксессура в тому, що кігті не відриваються шматки картону під час дряпання, і він не розноситься по всьому будинку. Вартість когтеточки від 149 і 199 грн", - розповіли котомани.

Гамак

Місце для кота повинно бути зручно не тільки його постійному користувачу, а й господареві - не бути "пилозбірником" і легко чиститися. Таке пристосування складається з березової фанери і яскравого тенту з натурального котону. Вартість 349 грн.

 
Зараз ви читаєте новину «Спеціалісти розповіли, які аксесуари для котів зараз в тренді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути