середа, 09 квітня 2008 09:54

Створено комп"ютер, що записує почуття людини (ФОТО)

Концепт комп"ютера Momenta РС має одну особливість, що відрізняє його від інших учасників конкурсу Nextgen РС Design Competition: він здатний вести запис всіх почуттів свого господаря за останніх 5 хвилин.

А робить він це, контролюючи серцебиття людини, коли вона сміється, турбується про щось, перебуває у стані збудження або переляку. Комп"ютер Momenta працює під управлінням операційної системи від Microsoft, а вага його настільки мала, що пристрій можна носити з собою всюди, навіть не пам"ятаючи про його присутність.

Інтерфейсна взаємодія з користувачем здійснюється за допомогою жестової сенсорної технології. Взаємодія з іншими пристроями здійснюється за стандартом Wi-Fi. Крім того, в комплект входить зовнішній OLED-дисплей, здатний відображати поточний стан користувача. Маючи розміри 14,2х15,2х4 см, комп"ютер Momenta може з"єднуватися з безпровідними клавіатурою і мишкою, і також з моніторами.

Комп"ютер оснащений молекулярним процесором, мікропаливним елементом, проекційною системою, побудованою на базі оптоелектронної лазерної технології, кардіодатчиком, датчиком провідності шкіри, а також тонким OLED-дисплеем, повідомляє mobiledevice.ru.

Зараз ви читаєте новину «Створено комп"ютер, що записує почуття людини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути