Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 21:30

5 простих правил допоможуть зберегти потенцію

5 простих правил допоможуть зберегти потенцію

Статистика стверджує, що 80,7 % чоловіків, які досягли сімдесяти років, і не думають зав"язувати з плотськими утіхами, вдаючись до сексуальних забав як мінімум раз на тиждень.

У чому секрет їх потенції?

Дотримуйся п"яти простих правил і ии зможеш розраховувати на те ж саме.

Не роби перерви

Виявляється, від сексу можна відвикати! Перемкнутися на спорт, роботу, спостереження за життям риб в акваріумі і поступово забути, у чому різниця між світлою радістю бігу на довгу дистанцію і коротким спринтом в ліжку з подружкою.

Інстинкт підкоряється людській волі - і ось по велінню мозку знижується вироблення тестостерону, все рідше виникає бажання, і незабаром ліжко у вас надійно асоціюється з одним тільки словом - спати. У групі ризику: сором"язливі хлопці, які проміняли реальне життя на Інтернет, тридцятирічні кар"єристи, які відсунули особисті справи ради бізнесу, і розведені чоловіки старше сорока.

Звичайно, вимушену стриманість пізнав практично кожен з нас. Служба в армії, відрядження, вахтовий метод роботи, конфлікти з подругою, нарешті - все це може переривати статеве життя на тиждень і місяці. Але, як говорить відома сексопатологія Шаурінш, "якщо моряк повернувся додому і у нього з дружиною все відразу чудово вийшло, можна не сумніватися, що стриманості не було".

Перерва більш ніж на три місяці - це міцний збій для організму, як в спортивному залі - треба докласти зусилля, щоб повернути колишні показники. Цікаво, що при сильній статевій конституції стриманість переноситься важче, зате реакції відновлюються швидко. При слабкій стриманість не перетворюється на таке тяжке випробування, проте знайти колишню форму стає нелегким завданням.

У будь-якому випадку, якщо без перерв в сексі не обійтися, лікарі рекомендують в період самоти купувати порнолітературу з якісними ілюстраціями і брати справу в свої руки не рідше чим раз на тиждень.

Не дай хворобам жодного шансу

Мова не про Найстрашніші Страхи Чоловіків - хронічний простатит і рак передміхурової залози (хоча звертатися раз на рік до уролога і робити тест PSA, специфічний антиген простати, - це правильний підхід до того, що нам всього дорожче).

Мова також не про хвороби з пташиними назвами, які лікуються у вендиспансері (лікарі про це говорять неохоче, а істина така: потенція хворого сифілісом практично не знижується).

Ні, маються на увазі звичайні запалення і болячки, які до сексу відношення начебто і не мають, а впливають безпосередньо. Спробуй зайнятися любов"ю, коли у тебе голова від підвищеного тиску ніби свинцем налита, або печія мучить, або від загострення виразкової хвороби немов цеглина в животі залягла - і ти зрозумієш, на що ми натякаємо.

Регулярний тиждень тверезості, серія прийому вітамінів, женьшенева настоянка - для підвищення імунітету. І не дозволяй жодній болячці перетворюватися на хронічну.

Не намагайся переспати з половиною людства

Візьмемо, скажімо, великого керманича Мао Дзедуна. Він свято вірив в учення даосів, що чоловік, який переспав з тисячею дів, досягне безсмертя. Можливо, для даосів це було поетичною метафорою. Проте Мао сприйняв все буквально і утілював це повчання в життя за допомогою молоденьких дівчат, які регулярно поставляються йому челяддю. Прожив-то Мао немало, 83 роки, але останніми роками використовував дівчат зовсім по іншому призначенню: він обкладався ними, щоб зігріти старі кістки.

Чому перестав функціонувати його апарат - не загадка. Як жартують медики, кожна нова жінка - це кожен новий простатит. Всі ми маємо свій індивідуальний парк мікробів. Якщо пара постійно живе удвох, то їх мікроби звикають, пристосовуються і непогано уживаються один з одним. Якщо ж твоє прагнення - підчепити якомога більше інших пар мікробів, то кращого способу розгвинтити свій організм і не знайти.

Не економ на ласках

У юності шукаєш, щоб гарніша була та базікала трохи менше. Реакція на жінок миттєва: подивився - збудився. Пізніше куди важливіше інші якості подруги: її пристрасний темперамент і сексуальна активність. Доторкнулася - відгукнувся.

А все чому? З роками починаєш цінувати партнерство: адже сексуальну нудьгу, яку тягне за собою звичка, наодинці не подолати. Будь-кому з нас потрібна допомога. Але як її отримати, якщо ти сам відвіку привчив подругу до моментального нехитрого злягання?

У Масачусетському інституті андрології досліджували сотні чоловіків зі скаргами на статеве безсилля. Пацієнти різнилися соціальним статусом і інтелектом, але було у них і щось загальне: вони ніколи не утруднялися підготувати ласками партнерку до акту. А дарма!

Дослідження показали, що піхва жінки, яка не збудилася, виділяє таку речовина, як нейропептид. Воно і викликає чоловічу імпотенцію, правда, не миттєво, а у міру накопичення.

Блокувати викид нейропептиду можуть лише ударні дози гормонів, які викликаються поцілунками і ласками. Тобто нейропептин - своєрідний жіночий захист, реакція на байдужість і насильство. Тому багато нейропептина виділяють під час акту професійні повії, що ніколи не збуджуються (відзначимо, що для цієї мікроскопічної речовини презерватив - не перешкода).

Їж петрушку

Чудо-трави ростуть просто під ногами. Узяти звичайну петрушку. І вона, і кинза викликають негайну гарантовану ерекцію. Але треба знати міру. Для позитивного ефекту достатньо одного пучка, тоді як перевищення дози може привести до плачевних результатів.

Відомий випадок, коли 50-річний чоловік, оженившись на молодій жінці, весь день напередодні шлюбної ночі їв петрушку. Проте замість подвигів в ліжку всю ніч шукав по квартирі уявного коханця. Трава петрушка - галюциноген.

У твоєму щоденному раціоні повинні бути нерафіновані вуглеводи і горіхи (особливо мигдаль), м"ясні і молочні продукти або риба (білки), кислі фрукти (вітамін С), зелені овочі (вітаміни В), оливкове масло (вітамін Е), хліб грубого помелу або вівсянка (вуглеводи) і 60 г горішків (біологічно активні речовини).

Пару разів на тиждень варто віддати належне морепродуктам (цинк і селен). А щоб очистити дрібні судини, яких повно в твоєму робочому інструменті, від холестерину, їси полуницю і свіжі (не торішні і не з компоту) яблука, повідомляє Ukrindustrial

Зараз ви читаєте новину «5 простих правил допоможуть зберегти потенцію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути