Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2008 11:02

Що радять робити лікарі під час сонячного затемнення

Сьогодні, 1 серпня, Місяць повністю закриє Сонце.

Лікарі попереджають, що затемнення може негативно позначитися на самопочутті навіть практично здорової людини. Особливо погано зі здоров`ям цього дня буде людям з серцево-судинними патологіями, гіпертонікам (тобто тим, у кого і без цих природних змін, система регуляції організму порушена). Погано себе також почуватимуть люди, які зараз проходять курси лікування від якого-небудь захворювання.

Щоб уникнути дискомфорту зі здоров`ям, лікар-фітотерапевт Борис Скачко рекомендує цього дня попити "медичний коньяк" - настоянку глоду. Вона регулює роботу судин, якщо десь є спазм, він зніметься, кровотік відновиться. Якщо ж спостерігається розширення судини, настоянка глоду має тонізуючу дію.

"Це м`який регулятор для всього організму. Настоянка глоду добре зніме дисбаланс у всьому організмі. Особливо благотворно глід впливає на роботу гіпоталамуса. Цей орган - "верховна рада" нашого організму, він відповідає за збалансовану роботу всіх систем організму", - радить лікар, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Що радять робити лікарі під час сонячного затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути