Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2013 18:26

Скляні панелі, бетон і сталь - просторий заміський будиночок в Альпах
14

Цей особняк розташований в селі Церматт в Швейцарії і являє собою прекрасне місце для відпочинку серед холоду, що панує в Швейцарських Альпах.

Будинок являє собою мансарду площею в 300 м2 , за стилем нагадує квартири на Манхеттені. Знаменитий швейцарський дизайнер Хайнц Юлен створив приміщення у своєму неповторному стилі, використовуючи сталь, бетон з фактурної обробкою, деревину і величезні масиви скла, крізь які кімнати наповнюються світлом.

Дві стіни, що відкривають приємний вид на село, складаються зі скляних панелей висотою в 6 метрів, які дозволяють пройти на простору терасу. Сім колон підтримують стелю, а в одне з трьох заглиблень скляних стін поміщений камін. Зовнішніми віконницями, що закривають скляні вікна і стіни, можна керувати за допомогою пульта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Витончений мінімалізм і веселі монстри на стінах - чарівний готель у центрі Праги

В основній вітальні встановлений столик з підсвічуванням, який при необхідності можна опускати або піднімати до самої стелі. В одному з кутів розташувався кабінетний рояль Steinway, а перед каміном - диван, сидячи на якому ви зможете милуватися панорамою сільця. Юлен сам створив предмети меблів, у тому числі столи, крісла, що працюють за принципом "Джека з коробки", і розкішну люстру.

За металевій драбині можна піднятися до мезоніну, де в зоні відпочинку ви знайдете диван, телевізор, джакузі, кухню і їдальню, а також висячий бар і туалет. Мезонін декорований непрозорим склом з легким підсвічуванням. У кожній з двох вбудованих спалень, розташованих один над одним, передбачена невелика ванна з душем і туалетом і балконом. Третя велика спальня прихована від очей сторонніх. У ній спроектовані ліжко на обертовому подіумі, диван і телевізор , гардеробна , окрема ванна з дерев'яною вставкою для масажу , жіноча і чоловіча раковини , а також окрема душова кабіна та туалет.

Зараз ви читаєте новину «Скляні панелі, бетон і сталь - просторий заміський будиночок в Альпах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути