вівторок, 22 жовтня 2013 13:26

Як вибрати готель в курортному містечку — декілька нехитрих порад

"Коли приїжджаєш у курортне місто, наприклад таке, як Буковель, важко зорієнтуватися, де найкраще поселитися. Готелів і відпочинкових комплексів дуже багато. Я раджу запам'ятати кілька нехитрих секретів, - говорить менеджер із туризму Тадей Гжигоцький зі Львова. - Припустимо, ви прочитали щось хороше про відпочинковий комплекс або вам його порадили, і він влаштовує вас по ціні. Не поспішайте поселятися. Поставте машину на стоянку, зверніть увагу, як вас зустрінуть на парковці. Поспілкуйтеся з відпочивальниками, які виходять із готелю. Дуже добре говорити з молодими мамочками. Вони особливо критичні і розкажуть про всі недоліки".

"Також перш ніж бронювати, уточніть важливі деталі: чи є в готелі лікар? Чи ведуться якісь ремонтні роботи поряд? Чи є трансфер? Розрахунковий час заселення, виселення. Користуватися басейнами і саунами можна безкоштовно чи за плату? Яка вона? Скільки коштує ліжечко для дитини? Які послуги надають молодятам?"

Для зразкового прикладу спеціаліст наводить готель "Романтік" на Західній Україні в Яремче. Нещодавно його відвідало найрейтинговіше телевізійне шоу від каналу ICTV. "Козирне життя" з телеведучою Валерією Черненко. Тут відпочивали співачка Руслана Лижичко, Віталій Борисюк і Ольга Сумська з дочкою Ганною. Вони провели тут козирну відпустку та відзначили якість і комфорт "Романтік Спа Готелю". Його по правді можна назвати європейським. Туди не соромно запросити закордонних гостей і партнерів. Саме тому популярною послугою у "Романтіку" є конференц-сервіс. "Романтік" дає повний ресторанний супровід ділових заходів, що проводять у залах готелю: привітальна кава, кава-паузи, ланч, фуршет, коктейль, бенкет.

Серед переваг готельного комплексу також витончений класичний дизайн. Безкоштовний Wi-Fi.У барі - ексклюзивні п'янкі коктейлі, елітні напої, власне свіжозварене пиво "Панське". А також три СПАа-басейни і СПАа-сауни, льодова кімната, що входять у вартість проживання. Плюс сім видів масажу, соляний грот для алергіків та астматиків і дитячий басейн. Діти до 9 років проживають безкоштовно.

"Особисто я першого разу приїхав туди по роботі. Моя фірма оплатила за мене проживання, тому я не ставив вимог на рецепції, - додає Тадей. - Спочатку мене вразив красивий вид із вікон. Далі запримітив, що персонал постійно мені усміхається. В обід скуштував їхню кухню. Досі вдячний працівникам ресторану "Романтік" за штрудель з яблуками та ізюмом, який просто тане в роті. Басейни - безкоштовні для тих, хто проживає в готелі. Вода дзеркально чиста. І найголовніше - не було відчуття, що мене хочуть заманити, чимось купити. Обслуговування ненав'язливе. "Романтік" прекрасно співпрацює з фірмами по активному відпочинку. Хочете квадроцикли - будь ласка, адміністратор передзвонить і замовить вам послугу. Хочете кінні прогулянки - прошу. Великий гриль-пікнік, який готель організовує щосуботи, вважаю "бомбою відпочинку" в Карпатах. Це масові гуцульські гуляння з музикою, ковбасками, стейками. Тому ось три роки я обираю цей готель для власного відпочинку, організовую ділові зустрічі тільки там і раджу "Романтік" усім знайомим та клієнтам".

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати готель в курортному містечку — декілька нехитрих порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути