Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 10:30

Секс корисний вірним чоловікам

Секс корисний вірним чоловікам

Учені в черговий раз підтвердили теорію про сприятливий вплив занять любов'ю на серцево-судинну і нервову системи. Принаймні для представників сильної статі. Весь секрет криється в тестостероні, що виробляється під час сексу. Саме він покращує обмін речовин.

Фахівці з Університету Флоренції зробили висновки на основі дослідження, в якому взяли участь близько 4000 добровольців чоловічої статі. З'ясувалося, що секс може стати справжнім порятунком для людей, які страждають від діабету, оскільки тестостерон виводить зайвий цукор з організму і сприяє спалюванню жирів. Особам, схильним до депресії, секс підвищить емоційний фон. Щоправда, експерти зазначають: все це працює лише за умови вірності партнерці.

Виявилось, чоловіки, які зраджували своїм другим половинкам, під час сексу лише відчували зайву напругу через страх викриття. Це, у свою чергу, зводило нанівець всі позитивні сторони.

Варто зазначити, що про користь регулярного сексу говорили не раз. Раніше дослідники з Прінстона провели серію експериментів і довели: дане заняття сприяє зростанню клітин головного мозку.

Піддослідними в серії експериментів виступили лабораторні миші. Самцям однієї групи давали доступ до самок впродовж двох тижнів. Тваринам з другої групи надавали можливість "побачень" тільки раз на дві неділі.

В якості контрольної групи зібрали гризунів, які не зустрічалися з представниками протилежної статі зовсім.

Пізніше проведений аналіз показав: у сексуально активних тварин збільшилося зростання нейронів в гіпокампі, відділі мозку, що відповідає за пам'ять. При цьому у мишей, котрі мали щоденний секс, в мозку було зафіксоване також зростання дорослих кліток і збільшення кількості зв'язків між клітинами мозку. Виходить, активне сексуальне життя позитивно впливає на весь організм в цілому, включаючи мозок.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Секс корисний вірним чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути