неділя, 05 лютого 2017 16:47

Росіянин наколов своєму коту тюремні татуювання
4

Російський татуювальник Олександр розмалював тіло свого кота породи сфінкс тюремними тату.

На шкірі кота, на ім'я Демон, його власник зробив декілька зображень. На грудях у нього набиті "злодійські зірки" та напис "Кара файт", на боці – тюремні вежі, дівчина, цигарки, пляшка горілки, листок коноплі, гральні карти та цирк, пише The Daily Mail.

Хоча попередньо кіт отримав дозу знеболювальних, правозахисники, сприйняли вчинок тату-майстра як знущання над твариною.

"Коли люди собі роблять тату – це болючий процес, а для тварин – тим більше. У сфінксів дуже чутлива шкіра, для них будь-які травми є дискомфорт. Навіть при анестезії це не корисно для здоров'я. Препарати відключають рухові функції, але мозок продовжує працювати, кіт все відчуває!" – наголосила керівник Центру реабілітації тварин Єлизавета Скориніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про свійських котів

Коллега майстра, Олександр Пуртов вважає, що у давнину таврувати або татуювати тварин на знак належності тому чи іншому господареві було нормально.

"Чому таврувати корів розпеченою кочергою – норма, а татуювати кота – це неетично?" – сказав Пуртов.

У Чернівцях відкрився перший в Україні готель для кішок. Він знаходиться на території Чернівецького притулку для тварин. Зараз в ньому вже оселилися кілька жителів. Їх годують, доглядають та надають необхідну ветеринарну допомогу.
Зараз ви читаєте новину «Росіянин наколов своєму коту тюремні татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути