понеділок, 07 жовтня 2013 11:39

Резиденцію Януковича в Межигір'ї виставили на продаж на Slando

Резиденцію Януковича в Межигір'ї виставили на продаж на Slando
Фото: tsn.ua

Резиденцію Віктора Януковича у Межигір'ї виставили на продаж. Відповідне оголошення з'явилося на Slando, підписаний нібито ім'ям Сергія Клюєва - заступника глави фракції Партії регіонів. В оголошенні значиться, що на продаж виставлена ??ТОВ " Танталіт " - компанія - орендар землі в Межигір'ї, що під Києвом.

Текст оголошення: "На території, що належить компанії, розвинена інфраструктура, а саме: дороги, підстанції, гольфполя, вертолітний майданчик, кінний клуб, стоянка для катерів, озера, зони відпочинку, палац на воді та багато іншого. Територія, що належить ТОВ " Танталіт ", знаходиться в особливій охоронній зоні, над нею заборонені польоти авіації, доступ журналістів та інших сторонніх осіб. Родзинкою об'єкта є резиденція президента України Віктора Януковича. У ній покупець зможе відчути всю розкіш богемного життя української еліти, в тому числі, користуватися золотим унітазом ".

"Частина території і будов ( 1,8 Га ) орендує адміністрація президента, що забезпечить постійний грошовий потік новому власнику. При правильному підході є всі підстави припускати, що Межигір'я стане більш престижним місцем для життя, ніж Конча -Заспа, і сюди переїдуть люди з грошима".

З 1935 по 2007 рік Межигір'я було державною урядовою резиденцією , поки не було виведено в приватну власність. Після цього в ЗМІ з'являлася безліч матеріалів, у яких схему виведення називали корупційною і незаконною. Сергій Клюєв оголосив про бажання купити ТОВ " Танталіт " на початку минулого місяця, а наприкінці вересня дану угоду схвалив Антимонопольний комітет України ( АМКУ).

Зараз ви читаєте новину «Резиденцію Януковича в Межигір'ї виставили на продаж на Slando». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути