неділя, 08 вересня 2013 14:15

У Януковича можуть відібрати "Межигір'я" для патріарха Кирила - політолог

У Януковича можуть відібрати "Межигір'я" для патріарха Кирила - політолог
фото: mnk.org.ua

Геополітична дуель між президентами України і Росії Віктором Януковичем і Володимиром Путіним обов'язково закінчиться погано для когось із них. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Еліта Росії не пробачить Путінові підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС. Кавказ, загравання з американцями — пробачили. А Україну — ні. З іншого боку, непідписання Угоди — це капітуляція для Януковича. Тоді проросійські міністри й силовики обмежать його, щоб не рипався. Можуть навіть "Межигір'я" відібрати — для патріарха Кирила, який шукає собі резиденцію в Україні", - зазначив він.

За словами Небоженка, президента Віктора Януковича підставили.

"Взагалі ті, хто порадив Януковичу нагромадити так багато власності та влади, підставили його. Це важкі лати, що сковують рухи. Знаю одного прем'єра, син якого володіє власністю не лише в Австрії, а й у Криму. Там жителі говорять: "Нехай батько тільки піде з посади — наступного дня заберемо все". Тому чоловікові доводиться залишатися главою уряду", - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича можуть відібрати "Межигір'я" для патріарха Кирила - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути