четвер, 04 липня 2024 00:30

Принесе в дім сварки, чвари та хвороби: що категорично нікому не можна дарувати

Принесе в дім сварки, чвари та хвороби: що категорично нікому не можна дарувати
Є одна річ, яку не можна дарувати Фото: pinterest

Деякі подарунки можуть принести негативну енергетику до будинку та нашкодити господарям.

Тому слід з обережністю обирати презент.

Не всі подарунки можуть принести користь. Є такі предмети, які категорично заборонено дарувати навіть ворогам. Вони здатні принести в дім біди й нещастя, буквально отруїти життя людині, якій його вручили. Одним із таких предметів є дзеркало. Езотерики впевнені, що такий дар може обернутися суцільними проблемами.

Про магічні властивості дзеркал відомо з давніх часів. Їх часто використовують для різних ритуалів, наприклад, знімають псування і пристріт, а також проводять ворожіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як реагувати на подарунок, який не сподобався: три коронні фрази

Однак, подароване дзеркало може зберігати в собі негативну енергію і тому користуватися ним не можна. Навіть просто встановлене в кутку дзеркало може шкодити - притягувати хвороби і порушувати рух позитивної енергії. В результаті, в сім'ї розпочнуться сварки, чвари та скандали.

Особливо обережно слід ставитись до купівлі антикварних дзеркал, оскільки вони можуть зберігати інформацію про старого власника. Одна справа, коли дзеркало є сімейною реліквією і зовсім інше, коли ви купуєте чуже дзеркало і при цьому нічого не знаєте про долю його колишнього господаря. Такий предмет здатний виплеснути у вашу хату проблеми незнайомих людей.

Що робити, якщо вам подарували дзеркало

В цьому випадку його потрібно перевірити на погану енергетику. Дзеркало встановлюють на стіл і ставлять перед ним свічку, що горить, а потім дивляться у відображення.

Якщо свічка горить рівно, то енергія, що виходить від дзеркала чиста. Але коли полум'я починає "танцювати", а потім гасне, то таке дзеркало краще винести з дому або провести його очищення.

Для цього дзеркало ставлять у ванну, направляють на нього струмінь холодної води і витримують предмет у такому положенні кілька хвилин. Після очищення водою дзеркало насухо протирають і загортають у тканину, а потім прибирають на три дні в темне місце, наприклад, у шафу. Згідно з народними прикметами, такий ритуал очистить дзеркало від негативу.

Щоб презенти не розчарували і не зіпсували стосунки, зверніть увагу, яких треба уникати під час вибору. Виключення становить, якщо чоловік чи жінка замовили такий подарунок.

Добре подумайте, якщо хочете подарувати якусь тваринку. Це - жива істота, а не іграшка. Момент дарування може бути дуже милим, але потім людині доведеться доглядати та виховувати тварину, а це велика відповідальність і великий клопіт.

Зараз ви читаєте новину «Принесе в дім сварки, чвари та хвороби: що категорично нікому не можна дарувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути