неділя, 04 квітня 2021 02:55

Відвідувачі галереї зіпсували графіті вартістю півмільйона доларів. Фото

На виставці у Південній Кореї відвідувачі зіпсували графіті, яке коштує понад $500 тисяч. Вони думали, що можуть скористатися фарбою та пензлями, покладеними перед інсталяцією, і розмалювали її.

Автором графіті є американський художник JonOne, який намалював його на очах у глядачів у 2016 році в Сеулі. Відтоді роботу демонстрували на різних майданчиках, а фарба та пензлі стали невід'ємною частиною твору мистецтва, який можна побачити на виставці в галереї одного з торговельних центрів міста. Про це повідомляє Reuters.

Автор: Reuters
 

Невдовзі співробітники виставки помітили на камерах відеоспостереження молодих чоловіка та жінку, які брали фарбу й зробили декілька мазків на графіті. Пізніше поліція їх заарештувала, однак згодом відпустила. Галерея вирішила не висувати звинувачень, оскільки це було "чесною помилкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картину Бенксі купили за майже $10 млн

Після інциденту галерея встановила дротяну огорожу та додаткові вивіски із написом "Не чіпайте", а запитів на відвідування виставки, за словами організаторів, стало більше.

Автор: Reuters
 

У місті Редінг, що на півдні Англії, на стіні колишньої в'язниці з'явилося графіті, яке нагадує стиль вуличного художника Бенксі.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачі галереї зіпсували графіті вартістю півмільйона доларів. Фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути