середа, 26 грудня 2018 05:28

Показали, як гарно прикрасити ялинку

Показали, як гарно прикрасити ялинку
Існує безліч способів прикрасити ялинку. Головне, робити це з любов'ю

Щоб ялинка була гарною, потрібно обрати стиль в якому її вбирати: класичний, еко, кантрі, європейський чи handmade.
При виборі класичного стилю не потрібно роздумувати, що робити. Варто обрати один колір повісити такі банти та кульки дрібні однотонні гірлянди, і все готово.
Для стилю еко потрібні натуральні матеріали, це можуть бути шишки, жолуді, каштани, палички кориці, засушені фрукти та квіти. Можна зробити іграшки з дерева або паперу.
До стилю кантрі відносяться іграшки з ниток і тканини, в'язані іграшки, фігурки з мереживом, матові однотонні кулі, прикраси з фетру, говорить maximum.fm.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В якому кольорі зустрічати Новий рік

Європейський стиль схожий до класичного, але варто використовувати кулі 2 відтінків. Підійдуть атласні банти цих же квітів і гірлянди. Дощик для такої ялинки краще не використовувати.
Можна зробити прикраси своїми руками. Кольорові керамічні фігурки, кулі з паперу, глиняні іграшки, намисто з кавових зерен.

З давніх-давен люди вважали, що символом людської цивілізації є Світове древо. Це поняття з'явилося тисячі років тому і притаманне всім без винятку народам, які живуть на планеті.
Різні народи поклонялися і різним деревам. У Стародавній Греції священним вважався кипарис. Стародавні римляни з повагою ставилися до фігового дерева або смоковниці та кизил. Крім цього дерева вони також з повагою ставилися до дуба, ялини і сосни.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як гарно прикрасити ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути