понеділок, 02 липня 2018 14:05

Показали, на що перетворилася легендарна вілла Пабло Ескобара
13

Зруйнований особняк найбагатшого злочинця в історії Пабло Ескобара зараз використовується як майданчик для гри в пейнтбол.

Туристи платять $75 за кілька раундів гри у поліцейських і наркоманів. На місці навіть встановили паркінг для гостей, пише Daily Mail. Видання показало, як змінився особняк за 25 років.

Недавній відвідувач Карлос Рамірес, що виріс в Колумбії в епоху Ескобара, розповів, що в стінах будівлі вирізані діри. Це справа рук мисливців за скарбами, які шукають гроші Пабло.

"Багато людей заходять і починають бурити стіни, щоб подивитися, чи знайдуть вони гроші", - сказав Рамірес.

Вілла наркобарона Пабло Эскобара через 25 років після вибуху
Фото: Pen news
Вілла наркобарона Пабло Эскобара через 25 років після вибуху
Вілла наркобарона Пабло Эскобара через 25 років після вибуху
Вілла наркобарона Пабло Эскобара через 25 років після вибуху
Вілла наркобарона Пабло Эскобара через 25 років після вибуху

"Коли ви йдете до будинку, це вражає - великі кімнати, веранди і балкони. Басейн все ще там з пляжним будинком і майданчиком для барбекю. Я навіть не можу уявити собі заходи, які там відбувалися. Це дуже привабливе місце для життя. Поки ніхто не живе в цій власності, берегова лінія штучного озера всіяна будинками для багатих і знаменитих колумбійців", - розповів ще один гравець в пейнтбол Марк Муні з Лондона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожча в Європі: віллу XVI століття здають в оренду на канікули

Король кокаїну купив свій 20-акровий маєток в Гватепе, Колумбія, 1984 року, після народження дочки Мануели. Він був побудований з двошаровими стінами, що переховувати у них гроші і кокаїн. А також мав приватну дискотеку, басейн, гостьовий будинок, гідролітак, тенісні корти і футбольне поле, яке використовували для посадки вертольотів.

Група під назвою Los Pepes, яку фінансували його суперники, знищила La Manuela 1993 року, підірвавши 200 кг тротилу у ванній кімнаті. Сам Ескобар був евакуйований, але його вбили у рідному місті Меделін того ж року, коли йому виповнилося 44 роки.

Пабло Еміліо Ескобар Гавірія був колумбійським торговцем наркотиками. У свій час біля керма Меделінського картелю він контролював понад 80 відсотків кокаїну, що переправляли до США. Це принесло йому звання одного з десяти найбагатших людей журналу Forbes у світі. До середини 1980-х років Пабло Ескобар мав на рахунку $30 млрд.

Пабло також відомий тим, що одного разу спалив $2 млн (1,5 млн фунтів) готівкою, щоб тримати дочку в теплі, коли він був у бігах зі своєю сім'єю.

Незважаючи на свою роль наркобарона , він заслужив популярність, спонсоруючи благодійні проекти і футбольні клуби. Однак терористичні кампанії, які проводив Ескобар, призвели до вбивства тисяч людей. Колумбійські правоохоронні органи нарешті виявили Пабло Ескобара 2 грудня 1993 року в Меделіні. Сталася перестрілка, і, коли Ескобар спробував втекти через ряд дахів, він і його охоронець були застрелені.

Зараз ви читаєте новину «Показали, на що перетворилася легендарна вілла Пабло Ескобара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути