Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2018 02:24

Показали фото звабливих красунь початку ХХ століття
8

Показали знімки найзвабливіших та найвитонченіших жінок початку ХХ століття. У той час у моді були бліда шкіра, худорлявість та темне волосся.

Фото красунь Едвардіанської епохи опублікував telegraf.com.ua.

Аїда Овертон Уокер, відома як Королева Кекуока, афроамериканська актриса водевілю, співачка, танцівниця. Разом зі своїм чоловіком вона брала участь в безлічі вистав того часу.

Автор: skidysh.com
   Аїда Овертон Уокер
Аїда Овертон Уокер

Гледіс Констанс Купер була англійською актрисою. Починала кар'єру на сцені ще підлітком в музичних комедіях і пантоміми. Згодом стала виконувати головні ролі в драматичних виставах і німому кіно. Була керівником лондонського театру "Плейхаус". Гледіс регулярно виходила на сцени Вест-Енду і Бродвею. Три рази була номінована на премію "Оскар".

Автор: skidysh.com
  Гледіс Констанс Купер
Гледіс Констанс Купер

Джулія Джеймс була англійською акторкою. Вона почала кар'єру в театрі Олдвіч, зігравши роль у виставі "Балаболка". Потім вона також грала в мюзиклі "Дівчата з Готтенберга", в постановках "Гавана" і "Наша міс Гіббс".

Автор: skidysh.com
  Джулія Джеймс
Джулія Джеймс

Американська акторка бельгійського походження Камілл Кліффорд стала уособленням ідеалу жіночої краси, створеного американським ілюстратором Чарльзом Гібсоном на рубежі XIX і XX століть. Фотографії Камілл часто з'являються в книгах з історії моди. Фірмовий стиль Камілл - довге елегантне плаття і туго затягнута в корсет 40-сантиметрова талія.

Автор: skidysh.com
  Камілл Кліффорд
Камілл Кліффорд

Лілі Елсі була популярною англійською актрисою і співачкою. Елсі прославилася завдяки ролям у музичних комедіях. Також вона зіграла в декількох успішних оперетах і мюзиклах. Захоплюючи людей своєю красою і шармом, Елсі стала однією з найбільш фотографованих акторок початку XX століття.

Автор: skidysh.com
  Лілі Елсі
Лілі Елсі

Мінні Браун - афроамериканська акторка. З 1902 до 1918 року працювала в Росії і на Далекому Сході.

Автор: skidysh.com
  Мінні Браун
Мінні Браун

Евелін Несбіт - американська хористка і натурниця початку XX століття. У ті роки її обличчя і фігура були практично у всіх газетах, на обкладинках журналів, сувенірній продукції і календарях.

Автор: skidysh.com
  Евелін Несбіт
Евелін Несбіт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивне хобі письменника: 40 світлин малих дівчат від Льюїса Керролла

Етель Варвік - британська театральна акторка. Вона стала відома за роллю в постановках "Двоєжонець", "Магістрат" і "Дитина холостяка". У підлітковому віці Етель була ню-моделлю, позуючи в тому числі для знаменитого портретиста Джеймса Уістлера.

Автор: skidysh.com
  Етель Варвік
Етель Варвік
Про те як виглядають злочинні елементи чоловічого роду багато хто вже має уявлення. Сердитий погляд, насуплені брови, жорстка мова і всі супутні цьому типажу характеристики. Що ж стосується жінок, то тут далеко не завжди можна передбачити, хто з них став на слизьку доріжку злочинності.
Зараз ви читаєте новину «Показали фото звабливих красунь початку ХХ століття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути