пʼятниця, 04 листопада 2011 16:02

Пес із Великої Британії обожнює їздити на мотоциклі в шоломі та окулярах

Собака подорожує разом зі своїми власниками на мотоциклі. Для 17-місячного пса Харлі купили навіть шолом "Doggles " та спеціальні окуляри від вітру.

Власники собаки купили мотоцикл з коляскою, аби брати із собою в подорож свого домашнього улюбленця. Справа в тому, що пара обожнює кататись на велосипедах і мотоциклах, тому вони не хочуть, аби хтось один лишався вдома доглядати за собакою в той час, як інший буде відпочивати.

Пара проживає неподалік міста Пітерборо в графстві Кембриджшир (Велика Британія) і двічі або тричі на тиждень їздить до міста за покупками. Компанію для Алана та Тіни Валкейт складає їхній сенбернар.

"Ми обоє обожнюємо катання на мотоциклі, тому не хотіли відмовлятись від своїх хобі", - сказала Тіна Валкейт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шеф-кухарі випустили книгу з рецептами вишуканих страв для собак

"Ідея залишати його вдома на цілий день теж була не надто хорошою, адже він може почати хвилюватись та нервувати, - коментує місіс Валкейт. - Тому ми купили до мотоцикла коляску. Остання дуже сподобалась нашому Харлі й тепер, коли він чує звук мотору, то одразу біжить у гараж".

62-річний Алан любить мотоцикли з 16 років. Тіна після знайомства з містером Валкейтом теж захопилась цим видом транспорту настільки, що навіть на власне весілля пара приїхала на Harley Davidson.

"Ми купили Харлі спеціальні окуляри, в яких йому тепер комфортно їздити. Також він прив'язаний до сидіння, а коли починає соватись, то це означає, що йому потрібно в туалет. Тоді ми з'їжджаємо на узбіччя та випускаємо його", - розповідає Тіна.

За словами місіс Валкейт пес привертає увагу автомобілістів та мотоциклістів. Деякі навіть просять сфотографуватись разом з ним.

Зараз ви читаєте новину «Пес із Великої Британії обожнює їздити на мотоциклі в шоломі та окулярах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути