вівторок, 17 липня 2012 06:00

Пенсіонерка відзначила 90-річчя на американських гірках

Пенсіонерка відзначила 90-річчя на американських гірках
Тельма Грач (в центре). Фото: AP

Мешканка Мейсона, штат Огайо, відзначила своє 90-річчя в парку атракціонів, де вона прокотилася на американських гірках, які розганяють до 130 кілометрів на годину, повідомляє Associated Press. Пенсіонерка Тельма Грач відзначила день народження в п'ятницю, 13 липня.

Як розповіла Грач, вона відвідує парк розваг регулярно з 1979 року - року його заснування. Вона купує сезонний квиток і намагається бувати в парку якомога частіше.

Її улюбленим атракціоном є саме американські гірки. Карусель, на якій вона каталася у свій день народження, почала працювати в 2009 році, і за останні три роки встигла покататися на ній понад сто разів. Співробітники парку розваг висловили впевненість, що 90-річна Грач є найстаршим відвідувачем, який зважився покататися на американських гірках.

У 2010 році інший американський пенсіонер, 78-річний Вік Кліман влаштував марафон катання на американських гірках. За один день літній американець прокотився на атракціоні 90 разів. Таким чином він вирішив відзначити ювілей парку розваг.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка відзначила 90-річчя на американських гірках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути