четвер, 18 квітня 2013 10:54

Парагвайські діти зібрали оркестр із інструментів, зроблених зі сміття
10

Фото: Фото: drunov.ru

"Landfill Harmonic" ("Сміттєвий акорд") є музичним проектом, який був народжений на звичайному звалищі. Все почалося з того, що сміттяр Ніколас Гомес на одному зі смітників Парагваю наткнувся на предмет, схожий за формою на скрипку. Трохи допрацювавши його за допомогою інших знайдених неподалік деталей, він отримав інструмент, який був здатний видавати настільки музичні звуки, наскільки це дозволяв його матеріал.

Варто відзначити, що в місцевості, де проживає Гомес, звалище є єдиним місцем, де жителі можуть прогодуватися. Враховуючи те, що справжню скрипку придбати тут важче, ніж купити будинок, поява навіть хоч трохи схожих на оригінальні інструменти речей у дітей, які хочуть займатися музикою, можна назвати справжньою вдачею. Тому Ніколас не зупинився на одному виробі і продовжив використовувати ресурси сміттєзвалища для створення повного оркестрового складу. Так, він змайстрував флейту, віолончель, барабан, саксофон, трубу і інші необхідні інструменти.

Все це дісталося місцевим дітлахам, які примудряються грати стрункі партії на цій саморобної пародії на інструменти. Також вони мають намір робити документальний фільм про свій проект і збирають для цього кошти на сайті kickstarter.com.

Зараз ви читаєте новину «Парагвайські діти зібрали оркестр із інструментів, зроблених зі сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути