понеділок, 03 червня 2019 12:12

Остаточну теорію апокаліпсису озвучили вчені

Остаточну теорію апокаліпсису озвучили вчені
Земля віддасть всю воду в космічний простір, поверхня висохне, і життя стане неможливим для організмів Фото: Репортер

Через 1 млрд років температура на Землі досягне 60 градусів. Велика частина води світового океану випарується і створить так звану гігантську вологу теплицю.

Верхні шари атмосфери будуть поглинати пари води. Ультрафіолетове сонячне випромінювання почне розщеплювати воду на водень і кисень, через що водень буде випаровуватися в космос, пише Апостроф.

Земля віддасть всю воду в космічний простір, поверхня висохне, і життя стане неможливим для організмів. Інші вчені вважають, що Земля в будь-якому випадку загине через мільярд років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли астероїд Бенну зіткнеться з Землею

Планета існує багато мільярдів років, проте життя на ній виникло 3 млрд років тому. Зараз Земля знаходиться в останній стадії існування. Якщо через мільярд років Земля не загине, це трапиться набагато пізніше через Сонце. За 7 млрд років воно буде світити в 2 тис. разів яскравіше. Середня температура на планеті досягне 2 тис. градусів.

Землю знищить смертоносне космічне тіло. Планета Нібіру зіткнеться з Землею у цьому столітті. Вже зараз під дією гравітації вона провокує землетруси, цунамі та інші стихійні лиха.

"Інформацію про апокаліпсис тримають у таємниці. Про наближення планети до Землі в Національному агентстві космічних дослідження знали ще 30 років тому. Зростання рівня моря, зміна температури та танення полярного льоду - це вплив Нібіру", - каже колишній співробітник Геологічної служби Сполучених Штатів Америки Ітан Троубрідж.

Зараз ви читаєте новину «Остаточну теорію апокаліпсису озвучили вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути