середа, 19 грудня 2012 12:07

Опублікували топ-10 найпопулярніших відео на YouTube серед українських користувачів

Опублікували топ-10 найпопулярніших відео на YouTube серед українських користувачів
Скрін: texty.org.ua

У мережі з'явився рейтинг найпопулярніших відеороликів 2012-го року серед українських інтернет-користувачів. До рейтингу були включені ті відео, які були завантажені на YouTube після 1 січня 2012 року.

Цього року, продовжилась тенденція 2011, і показники відео різноманітних талант-шоу ще більше зросли за кількістю переглядів (цей матеріал належить переважно каналу СТБ). Але їх вирішили до загального рейтингу не вносити.

Цього року також вирішили відмовитись від окремого рейтингу музичних кліпів, оскільки їх спеціально промотують в інтернеті, тому показники переглядів не завжди відповідають якості кліпів.

Загалом, в рейтингу 2012 року середні показники відео в ТОП-10 суттєво зросли. Жодного відео, з кількістю переглядів меншою за 1 млн нема. В 2011 таких відеороликів було лише 6.

Отже, десяте місце посів ролик українського гурту Los Colorados "I like to move it".

На дев'ятому місці опинився ролик про те, як один з російських репортерів намагався поцілувати голлівудського актора Вілла Сміта в губи на презентації фільму "Люди у чорному — 3" у Москві. Цей ролик має 1,2 млн переглядів.

Восьму позицію посів уривок з передачі "Дурнєв+1", у якому журналіст питає перехожих киян, що таке Голокост. Це відео передивилося 1, 5 мільйони користувачів.

На сьомому місці знаходиться фільм-біографія "Сила мрії" про Тимофія Нагорного, президента Фонду волонтерів України. Відео переглянуло 1,6 млн користувачів.

Шосте місце посів уривок з телепрограми на телеканалі "Україна", яка присвячена українкам з незвичайною зовнішністю. Ролик переглянуло 1,8 млн користувачів.

П'яте місце посів відео-ролик, на якому український даїшник розмовляє англійською з туристами із Росії. Це відео подивилось 2,1 мільйони інтернет-користувачів.

Четверте місце займає зважування перед боєм боксерів Віталія Кличка та Дерека Чісори. 2,1 млн переглядів.

Третє місце посів відео-ролик "Salvador singing cat", на якому кіт нібито співає людським голосом. Відео також було переглянуте 2, 1 мільйона користувачів.

Друге місце займає відео телерепортажу з пішої ходи голландських вболівальників на Євро-2012 у Харкові. 2,3 мільйони переглядів.

Перше місце посів відео-ролик "Неймовірни гол" на тренуванні Динамо (Київ). Його переглянувало майже 3 мільйона користувачів.

Поза рейтингом опинилося відео про "одеську барбі" Валерію Лук'янову, але це відео стало найпопулярнішим за кількістю переглядів у українському YouTube. Воно набрало 4 млн переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували топ-10 найпопулярніших відео на YouTube серед українських користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути