Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2013 12:49

Оголена Кейт Мосс, енергійна Йоко Оно, Наомі Кемпбел та інші зірки на фото Брюса Вебера
32

Фото: фото:bigpicture.ru

Брюс Вебер у своїх модних фотографіях майстерно досягає природності і безпосередності, чуттєвості і вічності - того чого майже немає в сучасному глянці.

Брюсу Веберу, королю фешн -фотографії в цьому році виповнилося 67. Він працює на повну силу і сповнений творчого ентузіазму, робить фотосесії для Giorgio Armani, Vogue і Dior. А починалося все з журналів, які читала його мати .

У дитинстві фешн -фотограф часто читав Vogue, який купувала мама, робив з сторінок журналів фотоальбом.

" У своїх дитячих добірках я чергував вподобані вирізки з журналів з ??сімейними фотографіями. Кон , наприклад, добре поєднувалися зі знімками моїх батьків у купальних костюмах, які ніжалися в нашому саду на тлі троянд" - розповідає Брюс Вебер.

Після університету Брюс Вебер дав старт своїй кар'єрі моделі і навіть знімався у Річарда Аведона.

"Я став фотомоделлю, тому що хотів подивитися, як працюють фотографи, якими я захоплювався ". Набравшись досвіду, Брюс Вебер почав фотографувати сам.

"Я завжди намагаюся, щоб мої фотографії були близькі до життя. Якщо я, наприклад, фотографую трьох чоловіків у вечірніх костюмах, я намагаюся зрозуміти: які почуття вони в мені викликають, навіщо вони наділи ці костюми. Можливо, замість портрета у мене вийде жанровий знімок по типу: "Троє чоловіків у ресторані". Не потрібно боятися фантазувати" - ділиться досвідом Брюс Вебер.

Вебер віддає перевагу чорно - білим або тонованим знімкам, намагається не створювати статичних фотографій з ретельно продуманою композицією. Правило для фотографа - передати динаміку і правдивість події. На його знімках моделі виглядають природньо, вони красиві і сексуальні, а у фотографіях стільки шарму і почуттів, що вони здаються неймовірно живими .

"Ми іноді фотографуємо тих, ким самі не можемо стати" - поділився Брюс Вебер

Брюс Вебер працював з Енді Уорхолом і зняв два календарі Pirelli. Фотограф є автором портретів Майкла Джексона, Моніки Беллуччі, Мухаммеда Алі і багатьох інших. Відомий, як арт -фотограф і один з новаторів в області зйомки сучасної чоловічої моди .

Зараз ви читаєте новину «Оголена Кейт Мосс, енергійна Йоко Оно, Наомі Кемпбел та інші зірки на фото Брюса Вебера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути