Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2021 04:37

Чарівні олені Річмонд парку: добірка фото з Лондона
20

У Лондоні в Річмонд парку триває оленячий гон, який розпочався у вересні.

Фотограф Тобі Мелвілл зробив серію світлин у королівському природному заповіднику, де проживають понад 600 оленів. 16 листопада фото опублікувало агентство Reuters.

Річмонд парк - одна з найкрасивіших зелених зон не лише в Лондоні, але й в усій Великій Британії. Парк заснував Карл I у 1625 році. Тут можна побачити оленів, лебедів та іншу живність, яка вільно гуляє по території без будь-яких огорож.

Фото: Reuters

Другий за величиною парк країни повністю розташований у межах Лондона. Його протяжність становить близько 4 км. Заповідник вкритий лісом і галявинами, є близько 30 ставків. У парку росте понад 130 тис. дерев. Вік деяких дубів перевищує 750 років. Із пагорбів парку відкривається вид на центр Лондона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному із зоопарків США від Covid-19 загинули три снігових барса

У Великій Британії здають в оренду обсерваторію британського короля Георга III. Будівлю площею понад 6,5 тис. кв. м. можна орендувати за $50 тис. за ніч. Обсерваторія розташована в парку Old Deer Park в Річмонді, графство Суррей. Її побудували 1769 року для спостережень за Венерою. Купол на верхівці обертається. Він є найстарішою подібною конструкцією свого роду в світі, що досі функціонує.

Зараз ви читаєте новину «Чарівні олені Річмонд парку: добірка фото з Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути