Ексклюзиви
понеділок, 05 лютого 2018 23:27

Оголені дівчата в снігових кучугурах і гірляндах – оригінальне ню від українця
25

Вишукані дівчата у відвертій зимовій фотосесії
Фото: Мирон Заболотнєв
Вишукані дівчата у відвертій зимовій фотосесії
Вишукані дівчата у відвертій зимовій фотосесії
Вишукані дівчата у відвертій зимовій фотосесії
Вишукані дівчата у відвертій зимовій фотосесії

Український фотограф Мирон Заболотнєв показав спокусливих дівчат у святковій зимовій фотосесії. Вишукані і граційні моделі фотографувались на морозі, серед снігових кучугур, в очеретах, густо вкритих інеєм. На деяких знімках замість одягу дівчатам слугували новорічні гірлянди.

"Організація такої фотозйомки нескладна. Дівчата здебільшого професійні моделі. Такі фотосесії робляться не дуже швидко. Часто взимку виїжджаємо на природу при нульовій або й мінусовій температурі. В таких випадках обов'язково має бути автомобіль, в якому можна погрітися та теплий чай. Але й знімати довго не можна, бо модель замерзає і знімки виходять негарними", - розповідає Gazeta.ua Мирон Заболотнєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Playboy оголилась для модного глянцю

Фотосесія коштує від 1000 гривень. Сюди входять послуги фотографа та візажиста. Моделі віддають кілька знімків. Решту за згодою дівчини можуть викласти в мережу.

"Ідеї фотографій придумую самостійно. Наприклад, одягнути моделей у гірлянди та покласти у ванну. На фото здається, ніби ванна з водою, але це не так. Насправді дотримуємось техніки безпеки. У оголеній зйомці дуже важливе світло. Зазвичай використовую гірлянду- сітку, вона ефектніше виглядає на фото", - додав фотограф.

Австралійських фермерів зняли у відвертій фотосесії за щоденною роботою: у стайнях, корівниках, за збором урожаю на комбайнах чи тракторах, але пікантність цій ситуації придало те, що фермерки оголені.

Зараз ви читаєте новину «Оголені дівчата в снігових кучугурах і гірляндах – оригінальне ню від українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути