пʼятниця, 14 липня 2017 22:15

Незвичайні трюки: циркові тварини вальсують по арені
9

У новій цирковій програмі тварини виконують незвичайні трюки
У новій цирковій програмі тварини виконують незвичайні трюки
У новій цирковій програмі тварини виконують незвичайні трюки
У новій цирковій програмі тварини виконують незвичайні трюки
У новій цирковій програмі тварини виконують незвичайні трюки

Національний цирк України влаштував безкоштовний перегляд нової програми "Сонячні чари" для дітей із обмеженими можливостями, дітей ветеранів АТО та тих, які постраждали від терористичних дій на сході України. Їх завітало більше 2 тисяч, де отримали заряд позитивних емоцій та познайомилися з талановитими артистами.

В новій програмі представлені гімнасти на турніках, літаючі акробати, жонглери з цікавою постановкою та повітряні гімнасти.

Першими діти побачили дресирувальників з бенгальськими тиграми та африканськими левами, від яких у багатьох малюків перехопив подих. Окремий номер демонструє однорічний білий тигр Анрі.

"Ми з тиграми з народження, знаємо, хто на що здатен. Є дуже дружелюбні, як ручні, є з характером, до яких близько не підходимо, але вони дуже видовищні. Цих хижаків треба любити й довіряти їм", - поділився Микола Козирєв.

Оригінальний номер показали елітні коні фризької породи, які вальсували по манежу, роблячи красиві комбінації. Цікавим також був дев'ятирічний силач, який жонглював гирями, немов легкими м'ячами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жонглер з України стане п'ятим володарем престижної циркової премії

Приємно здивувало тріо клоунів, які відійшли від стереотипних клоунських костюмів та жартів. Вони по-новому веселили публіку, показуючи цікаві сценки з батьками із залу.

"У нас працюють виключно українські артисти. Родзинкою програми є виступи призерів дитячого фестивалю циркового мистецтва, що ми провели в травні", - розповіла в.о. гендиректора Національного цирку України Людмила Шевченко.

У програмі також видовищними були номери дикобразів, мавпи, кабанів та кози. З окремим номером виступили носухи з сімейства єнотових, які грали у футбол, підіймалися по канату, перестрибували вогняні кільця, каталися на циліндрах і дитячих машинках.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайні трюки: циркові тварини вальсують по арені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути