неділя, 14 квітня 2013 12:53

Непальський телеведучий побив рекорд українців. Він провів 62-годинне ток-шоу

Непальський телеведучий побив рекорд українців. Він провів 62-годинне ток-шоу
Телеведучий Рабі Ламічхане. Фото: AFP

Непальська телепередача встановила новий світовий рекорд тривалості. Як повідомляє Agence France-Presse, ведучий ток-шоу "Будда народився в Непалі" ("Lord Buddha Was Born in Nepal") безперервно розмовляв з гостями понад 62 годин.

Досягнення було зафіксовано увечері в суботу, 13 квітня. Найближчим часом його внесуть до книги рекордів Гіннесса. За даними фахівців видання, точна тривалість шоу склала 62 години і 12 хвилин. Попередній рекорд, поставлений в 2011 році на честь 20-річчя незалежності України телеведучими Павлом Кужеєва і Тетяною Даниленко, становив 52 години знаходження в ефірі.

Шоу вів 36-річний Рабі Ламічхане. В даний час непальський телеведучий живе і працює в США, однак спеціально для участі у рекордному шоу він на кілька днів повернувся в Катманду. Згідно з умовами, поставленим йому присутніми на зйомках представниками Книги рекордів Гіннесса, Ламічхане були дозволено п'ять хвилин відпочинку за кожну годину ефіру.

За словами організаторів, ведучий періодично відмовлявся від цих перерв, щоб накопичити з них більш істотний тайм-аут. Крім того, пояснюють організатори, для економії часу відпочинку Ламічхане їв прямо під час бесіди з гостями передачі, яких було понад сто осіб.

Передача записувалася для телеканалу News24. Вона вийде в ефір непальською мовою, але з англійськими субтитрами. За словами глави телеканалу Аніла Джоша (Anil Joshi), у передачі розповідається історія походження Будди Гаутами, причому особливий акцент робився на його непальському походження. Метою передачі було підвищення припливу туристів в країну. Під час передачі ведучий обговорював з гостями також інші непальські пам'ятки і гору Еверест.

Нагадаємо, 28 жовтня 2011 року "5 канал" отримав від Книги рекордів Ґіннеса офіційне підтвердження реєстрації рекорду та Сертифікат рекордсмена.

Телемарафон "Українська незалежність" тривав з 23 по 25 серпня 2011 року і був присвячений 20-й річниці незалежності України.

Ведучі "5 каналу" Тетяна Даниленко та Павло Кужеєв першими у світі, провели безпрецедентний телевізійний прямий ефір у форматі ток-шоу, загальним хронометражем 52 години.

Зараз ви читаєте новину «Непальський телеведучий побив рекорд українців. Він провів 62-годинне ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути