Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 10:06

Найпростіші способи скинути зайву вагу

Найпростіші способи скинути зайву вагу

У більшості з нас час від часу виникає питання, як швидко скинути декілька кілограмів. Можна брати консультації у дієтологів, найняти особистого тренера, бігати вранці і ходити в басейн або спробувати посидіти на улюбленій дієті подруги, але, на жаль, скажений ритм життя не завжди дозволяє нам слідувати всім корисним рекомендаціям і дієтам. Ми розповімо вам, як швидко скинути вагу, особливо не напружуючись, повідомляє Правда.ру.

Правило N 1. Їсти можна все, але з розумом
Немає великої суперечності в тому, щоб їсти хліб, шоколад і інші смачні речі і худнути при цьому. Правда, доведеться попрацювати головою і порахувати калорії. На тиждень вперед плануйте, які кулінарні задоволення і в яких кількостях можете собі дозволити. На щастя, якщо ви їсте гіркий шоколад, щоб отримати задоволення, не потрібно з'їдати цілу плитку. Вистачить і пари кубиків на сніданок, щоб підняти собі настрій.

Правило N 2. Насолоджуйтеся смаком
Найбільше задоволення від їжі ми отримуємо від найперших шматочків. По максимуму розтягуєте це задоволення і не просіть добавки. І не їжте мимохідь, на бігу, за переглядом телевізора або читанням, інакше ви, звичайно, не помітите, скільки з'їсте.

Правило N 3. Спостерігайте за тим, як йде зайва вага
Купіть електронні ваги, щоб помічати навіть незначні коливання ваги. Це допоможе вам краще розуміти свій організм, на що і як він реагує. Добре, якщо у вагів буде функція запам'ятовування ваших даних. Втім, можна і вручну вести своєрідний графік. Він стане наочним стимулом і підтримає в хвилини слабкості і апатію. 200 г за добу - це відмінно! Проте повідомити про цю радість вам зможуть тільки дуже точні ваги.

Правило N 4. Пийте багато рідини
Науково доведено, що якщо протягом дня ви п'єте мінералку, воду з лимоном або зелений чай, то не так сильно відчуваєте голод.

Правило N 5. Розкажіть всім, що ви на дієті
Розповівши своїм подругам, улюбленій людині, колегам по роботі про те, що ви на дієті, ви відчуєте додаткову відповідальність. Тепер це вже "питання честі" і відступати нікуди. Як додаткова підтримка реєструйтеся відразу на декількох "худнучих" сайтах, вам там дадуть поради, поспівчують, підбадьорять.

Правило N 6. Зробіть кулінарію своїм хобі!
Це може здатися парадоксальним, але найуспішніше боротися із звичкою поїсти за допомогою захоплення кулінарією. Купіть книгу з рецептами, освойте кухні різних народів світу, щодня готуйте що-небудь незвичайне для своєї сім'ї або друзів. У психології це пояснюється просто: люди, що обмежують себе в їжі, отримують задоволення, коли годують інших, і це задоволення прирівнюється до того, що вони самі відчувають при вживанні їжі.

Зараз ви читаєте новину «Найпростіші способи скинути зайву вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути