понеділок, 17 жовтня 2011 09:59

На борту літака 4 бортпровідниці прийняли пологи

На борту літака 4 бортпровідниці прийняли пологи

Здоровий хлопчик народився на борту літака Ту-154 авіакомпанії "Таджик Ейр", що вилетів у ніч на п'ятницю з Душанбе в Москву, повідомила журналістам у п'ятницю прес-секретар компанії Лола Кенджаєва.

"Пологи в жінки Шабнам Рахімової почалися за 2 години до посадки, під час польоту над територією Казахстану", - сказала вона. Прийняти пологи чотирьом бортпровідниця допомогла медседстра, що знаходилась на борту лайнера.

"Хлопчик народився вагою 2 кілограми і зростом 48 сантиметрів. Незважаючи на екстремальні умови, пологи пройшли успішно. Народження малюка пасажири рейсу вітали гучними оплесками", - повідомила Кенджаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка народила доньку після 42-кілометрового забігу

При цьому вона зазначила, що авіакомпанія "Таджик Ейр", як і інші авіакомпанії світу, не заохочують практику пологів на борту літака. "Але, незважаючи на суворі обмеження на перевезення вагітних жінок, пасажирки приховують свої справжні терміни й помилковими довідками вводять в оману працівників аеропорту й екіпаж літака", - зазначила прес-секретар.

У даному випадку жінка повідомила про те, що була на шостому місяці вагітності, але перед пологами зізналась, що знаходиться на дев'ятому місяці.

Згідно з правилами перевезення пасажирів авіакомпанії "Таджик Ейр", переліт вагітних допускається до 26 тижнів вагітності (шести місяців).

Починаючи з 2007 року це третій випадок народження дітей на борту літаків авіакомпанії "Таджик Ейр".

Зараз ви читаєте новину «На борту літака 4 бортпровідниці прийняли пологи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути