Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 09:13

Microsoft показала Windows 7 (ФОТО)

Корпорація Microsoft вперше публічно продемонструвала операційну систему Windows 7, повідомляє Ars Technica. Першими з новою ОС змогли познайомитися учасники конференції розробників Microsoft. Відповідно до планів корпорації, в 2010 році Windows 7 повинна змінити на ринку Windows Vista. Бета-версія Windows 7 з"явиться в 2009 році.

Представники Microsoft підкреслюють, що в новій Windows вдосконалена система безпеки. Крім того, в Windows 7 поліпшили навігацію, змінили дизайн панелі завдань і меню "Пуск".

Також були значно покращені можливості ОС по роботі з онлайновими застосуваннями. Браузером Windows 7 буде Internet Explorer 8. Крім того, розробники спробували максимально спростити процес інтеграції комп"ютера з Windows 7 в домашню мережу, що включає як інші комп"ютери, так і різну аудіо- і відеоапаратуру.

Архітектура Windows 7, в порівнянні з Windows Vista, практично не зміниться. Це зроблено для того, щоб у користувачів не було складнощів із запуском додатків, створених для Vista, на комп"ютері з Windows 7, а також з підключенням периферійного устаткування.

Нагадаємо, що при переході з Windows XP на Windows Vista виникла проблема з сумісністю додатків. Програми, створені для XP, часто або не працювали в Vista, або працювали некоректно. Крім того, через різну архітектуру операційних систем в Vista, до появи нових драйверів, не працювалвелика кількість периферійного устаткування.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft показала Windows 7 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути