середа, 17 листопада 2010 17:41

Mеrcedes-Benz показала своє найшвидше авто класу CLS (ФОТО)

Компанія Mеrcedes-Benz офіційно представила "заряджену" модифікацію купеподібного седана CLS - CLS 63 AMG. Цей автомобіль оснащений новим 5,5-літровим мотором V8 з подвійним турбонаддувом, що розвиває 520 кінських сил у базовій версії, і 550 кінських сил - у версії з опціональним пакетом AMG Performance Pack.

Трансмісія - семиступінчаста автоматична AGM Speedshift MCT без гідротрансформатора. Це дає змогу досить великому седану розганяти з 0 до 100 кілометрів на годину за 4,4 секунди і досягати максимальної швидкості в 300 кілометрів на годину.

Mercedes-Benz CLS 63 AMG отримав також модернізовану передню підвіску від E-Class AMG з розширеною передній колією і стійками McPherson та адаптивні амортизатори з регульованою жорсткістю. Плюс, водій зможе вибирати між трьома варіантами настройки системи стабілізації і швидкості перемикань трансмісії. Гальмівні механізми мають 355-міліметрові диски на всіх колесах.

Зовні версію CLS 63 AMG можна відрізнити за більш агресивним обвісом кузова і 19-дюймовими колісними дисками з шинами різної ширини на передній і задній осі. У салоні - карбонові вставки, оригінальне рульове колесо, а також сидіння зі спортивним профілем, оброблене перфорованою шкірою.

У продажу в США найшвидший Mercedes-Benz CLS з'явиться до літа наступного року. У Європі, можливо, трохи раніше.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Mеrcedes-Benz показала своє найшвидше авто класу CLS (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути