Ексклюзиви
вівторок, 22 листопада 2016 15:20

"Мені не потрібні в будинку дорогі речі" - Іванка Трамп показала власну квартиру
10

Після перемоги Дональда Трампа на виборах президента Сполучених Штатів, його сім'я опинилася під пильною увагою. З дитинства він оточував доньку Іванку розкішшю та неймовірними "золотими" інтер'єрами. Сьогодні її власні апартаменти навряд чи можна порівняти зі звичними їй палацами. Все гранично стримано. В той же час вишукано та зі смаком.

Автор: spletnik.ru
 

Апартаменти 35-річної Іванки Трамп розташовуються в найпрестижнішому районі Нью-Йорка - Манхеттені на Park Avenue. В безпосередній близькості від центрального парку.

Це спільна нерухомість Іванки Трамп та її чоловіка Джареда Кушнера. Придбали близько п'яти років тому. Вартість за манхеттенськими мірками скромна - $ 25 млн.

Автор: faqindecor.com
 

Заручившись допомогою дизайнера Келлі Биха, Іванка власноруч оформлювала інтер'єр своєї 10-ти кімнатної квартири. Варто відзначити, що жінка не новачок у світі дизайну. Має власні лінії одягу, взуття, аксесуарів та прикрас.

"Все, що мені потрібно, - це будинок, в якому мої діти можуть грати, де їм заманеться. Чоловік - дивитися телевізор, поклавши ноги на стіл. Мені не потрібні в будинку дорогі речі, до яких страшно зайвий раз доторкнутися," - зазначила Іванка Трамп.

До оформлення апартаментів жінка підійшла грунтовно. Ретельно підбирала кожен елемент та предмет один за іншим. Доки інтер'єр не склався в загальну картину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти російських олігархів хизуються золотою зброєю у мережі

Зустрічає мешканців невеликий хол. Головною прикрасою якого є дизайнерський стіл. Дзеркальна стільниця з декоративною гілкою замість ніжки виглядає вельми оригінально. В продовження теми - дивовижний розпис на стіні, що імітує від букету на столі.

Автор: faqindecor.com
 

Простора вітальня, для зручності приміщення, умовно поділено на зони відпочинку та спілкування. Переважна палітра в оформленні - світлі відтінки сірого кольору. Строгі прямі лінії пом'якшують ніжно-рожевий оксамит, що використаний для оббивки дивана.

Автор: faqindecor.com
 

Зону спілкування відрізняє колекція вінтажних крісел. Меблевий ансамбль поєднується з витонченими декоративними статуетками. Доповнює люстра в індустріальному стилі. Золотисті вкраплення надають особливого шарму.

Автор: faqindecor.com
 
До вітальні примикає їдальня. Тут, до речі, першим предметом, який з'явився в інтер'єрі, була дизайнерська люстра Lindsey Adelman. Саме навколо неї стала "обростати" предметами обідня зона. Невибагливий інтер'єр доповнюють яскраві предмети декору.
Автор: faqindecor.com
 

Далі слідує приватний простір - спальні та ванні кімнати мешканців. На сьогодні Іванка - мама трьох дітей. Ось одна з дитячих кімнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де житиме Барак Обама? Новий будинок екс-президента

В якості основної палітри для дитячої обраний перловий відтінок. Його розбавляють ніжні кремові та золотисті тони, кімната вийшла світлою та м'якою. Інтер'єр доповнює дзеркало з ліпниною та люстри з муранського скла. Затишку кімнаті надає текстиль: декоративні подушки, вовняний плед та яскраві м'які іграшки.

Автор: faqindecor.com
 

Спальня дорослих виконана в схожій стриманій колірній палітрі. Стиль інтер'єру можна охарактеризувати як сучасний мінімалізм. Столики біля кроваті, консоль та витончені торшери - дизайнерська розробка Келлі Биха. Над ліжком розмістили фотороботи Мераї Робінсон.

Автор: faqindecor.com
 

У кутку спальні біля вікна розмістився невеликий читальний куточок. Шкіряний шезлонг "Lounge Chair" став вже класикою американського дизайну. Коров'яча шкура на підлозі та нетривіальний столик, що імітує фарбу, створюють оригінальну композицію.

Автор: faqindecor.com
 

В оформленні кабінету Іванка проявила досить прагматичний підхід. Кожен предмет має практичне призначення. М'яке поєднання сірих відтінків та виразного синього кольору створюють спокійну атмосферу.

Автор: faqindecor.com
 
Зараз ви читаєте новину «"Мені не потрібні в будинку дорогі речі" - Іванка Трамп показала власну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути