Ексклюзиви
понеділок, 08 листопада 2010 13:40

Лимон може врятувати від депресії

Лимон може врятувати від депресії

Науково досліджені і доведені практично всі цілющі властивості лимона. Але стало відомо ще про одну оздоровлювальну дію цього представника родини цитрусових.

Виявилося, що цей світло-жовтий фрукт відмінно справляється з депресивними зовнішніми і внутрішніми чинниками, особливо серед представниць прекрасної статі, більшість з яких з найменшого приводу схильні впадати в паніку. Канадські вчені рекомендують брати з собою, виходячи з дому, воду з лимоном, пише Раут.

Приготувати таку воду дуже просто, потрібно взяти чисту фільтровану або кип`ячену воду, і додати в неї сік лимона. Вода з лимоном - відмінний натуральний засіб, що заспокоїть нерви. За будь-яких несподіваних і неприємних ситуаціях на роботі або в дорозі, ковток води з лимоном принесе задоволення і допоможе зберегти спокій, а значить, вбереже від необдуманих слів і вчинків.

Експертами з університету Онтаріо також було встановлено, що лимонна рідина втамовує голод, а в поєднанні з правильним харчуванням і заняттями з фітнесу допомагає скинути зайві кілограми.

До того ж, водою з лимоном рекомендується протирати обличчя. Після таких процедур шкіра очищується від старих клітин і поліпшується колір обличчя. Вживання води з лимоном нормалізує процеси засвоєння корисних речовин. Завдяки великому вмісту вітаміну С, лимон підвищить імунітет в холодний період року, а також прискорить процес одужання при простудних захворюваннях.

Зараз ви читаєте новину «Лимон може врятувати від депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути