Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2019 23:28

Крихітні пухнастики: показали унікальні фото мишенят
11

Фото: boredpanda.com

Миші викликають не тільки страх, а й замилування. Особливо, коли такі кумедні як ці.

Будучи найменшим гризуном в Європі, це єдиний британський ссавець, який має хвіст, який дає їй можливість захоплювати стебла рослин, коли він рухається через довгу рослинність. І, напевно, жоден фотограф не захопив цих маленьких акробатів, а також Діна Мейсона з Дорсета, Великобританія.

-Я був фотографував дику природу протягом останніх 20 років і насолоджувався кожною секундою. Ця природа зачаровує мене. Я люблю мир і спокій природи і на відкритому повітрі, і я завжди страждав від тривоги, тому що витратив 1000 годин на себе з природою і моїм життям обладнання камери. Я завжди вважав, що він терапевтичний і заспокійливий, - розповідає фотограф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папуга охоронець: показали, хто замінює вдома собаку

Фотографування мишей з урожаю є захоплюючим. Вони можуть бути надзвичайно швидкими та запропонувати виклик для фотографуванн.

Вони неймовірно акробатичні і на них весело дивитися. Миші ніколи не соромляться позувати для камери, і саме тому сотні фотографів користуються можливістю відвідати такі фотосемінари в Дорсеті.

З метою збереження та відтворення виду державне підприємство "Хмільницьке лісове господарство" здійснює переселення зубрів в інші мисливські господарства України.
Всього в Україні близько 300 зубрів. На Вінниччині, згідно з переписом 2019 року, їх 95. Це найбільша за чисельністю популяція в країні.
Заходи по переселенню здійснюються згідно з дозволами Міністерства екології та природних ресурсів України.

Зараз ви читаєте новину «Крихітні пухнастики: показали унікальні фото мишенят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути