неділя, 24 вересня 2017 13:02

Китайський "гарячий дідусь" Ван Дешунь пройшовся подіумом у 80 років
18

Колишній актор, а нині - подіумна модель 81-річний китаєць Ван Дешунь "підірвав інтернет" два роки тому, пройшовшись по подіуму в рамках 2015 China Fashion Week.

Чоловік в поважному віці, що вийшов на подіум одного з показів Китайської тижні моди, викликав у глядачів небувале захоплення. Його тіло виглядає приголомшливо і у нього зовсім немає животика, як у більшості китайців.

У своєму блозі у відповідь на компліменти передплатників, Ван скромно зауважив, що почав відвідувати спортзал тільки в 60 років і то тому, що "професія вимагає".

Його похилий вік зовсім не став на заваді, тим самим Ван спробував зруйнувати всі стереотипи старості, які диктує суспільство. За підтягнуте тіло і харизму Вану дали прізвисько "найгарячіший дідусь Китаю".

- Природа визначає вік, але саме ви визначаєте стан свого розуму, - говорить Ван Дешунь.

Читайте також: Польський бодібілдер зістарив себе заради популярності в Інстаграмі

Китайський дідусь щодня по три години займається в спортзалі, щоб підтримувати тіло в формі.

Ще Ван Дешунь пробує себе в ролі діджея, створюючи власні музичні треки. "Мені подобається співати, танцювати, грати на музичних інструментах і взагалі бути в русі".

Ван Дешунь родом з Шеньяна, північно-східній частині Китаю. У себе на батьківщині він відомий актор - знявся в декількох китайських фільмах: "Заборонене царство", "Воїни Неба і Землі", "Детектив Ді". Актором він став в 26 років. Почав вивчати англійську мову, коли йому було 44, почав займатися пантомімою в 49, заняття у фітнес-залі - в 50 років. У 57 років він запустив перформанс "жива скульптура". У 65 він почав вчитися їздити верхи на коні. У 78 він почав водити мотоцикл, а в 79 пройшовся по подіуму.

Зараз ви читаєте новину «Китайський "гарячий дідусь" Ван Дешунь пройшовся подіумом у 80 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути