понеділок, 13 лютого 2012 11:35

Киянин набивав м'яч 25 годин і 30 хвилин без перерви
5

Фото: Фото: Ольга Камєнєва

Киянин 20-річний Денис Ковальчук жонглює м'ячем на ногах 25 год. і 30 хв без перерви. Він подав заявку на реєстрацію рекорду до Національного реєстру рекордів України.

"Рекорд поставив минулого літа. Батьки поїхали на дачу, я лишився вдома сам. Купив собі пляшку води і кілька батончиків "Снікерс". Перед собою поставив годинник і почав набивати. Це важко не так фізично, як психологічно. Від постійного повторення однотипних рухів може поїхати дах. Намагався не думати про м'яч, а зосередитися на музиці, яку слухав. Хотілося сходити в туалет і поспати, але терпів", - розповів Денис Ковальчук кореспонденту Gazeta.ua.

"Голод втамував двома шоколадними батончиками, випив 2 літри води. Через 25 годин і 30 хвилин зупинився. Після того завалився спати. Проспав дванадцять годин. Постійно снилося, що безкінечно набиваю м'яч. Такі сни бачу майже кожного дня", - додав він.

Жонглювати м'ячем Денис почав у 14 років.

"Побачив по телевізору, як один хлопець набивав м'яч без перерви тисячу разів. Вирішив побити його рекорд. Спершу виходило набивати м'яч лише п'ять разів. Кожного дня кількість зростала. Ставив перед собою завдання набити таку-то кількість разів. Не йшов з двору, поки не виконував норму", - поділився хлопець.

"Якось з товаришем побився об заклад на джинси, що наб'ю 10 тисяч разів. Він програв. Потім разом пішли в крутий магазин на Хрещатику. Він купив мені джинси за тисячу гривень", - додав Денис Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «Киянин набивав м'яч 25 годин і 30 хвилин без перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути