Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2012 00:53

Канадський фермер розлучив закоханих корову і оленя

Канадський фермер розлучив закоханих корову і оленя
nationalpost.com

У Канаді, в провінції Британська Колумбія, олень вапіті проявив симпатію до корови і почав робити спроби завоювати її. У результаті з метою безпеки оленя було вирішено відвезти подалі від ферми, на якій живе його кохана, повідомляє Canadian Press.

За словами власника ферми Грега Месснера, вперше олень, якому місцеві жителі дали кличку Олень, почав відвідувати коров'ячі пасовища кілька років тому. Тоді, зазначив фермер, тварина просто спостерігала за коровами, але в цьому році вирішила діяти і почала залдицятися однією з вихованиць Месснера.

Фермер зізнався, що спостерігати за спробами оленя завоювати корову (вона при цьому почала відповідати на залицяння) було "все одно, що дивитися фільм для дорослих".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп оленя став причиною закриття ресторану в США

Поведінка самця стала привертати увагу водіїв, що проїздили повз пасовища. Поруч із фермою навіть почали утворюватися пробки - бажаючі сфотографувати оленя з коровою шикувалися в чергу, багато хто виходив з машин, щоб сфотографувати незвичайну пару. Крім того, Олень, що став знаменитістю, перетворився і в мішень для мисливців, яких зацікавили великі роги тварини.

У підсумку Месснер зв'язався з представником відомства з охорони навколишнього середовища і дикої природи і попросив надати йому допомогу. Оленя відловили, позбавили його рогів, щоб він перестав звертати на себе увагу мисливців, а потім відвезли його в гори за 20 кілометрів від пасовища.

Месснер, однак, припустив, що в новому 2013 році Олень повернеться.

Зараз ви читаєте новину «Канадський фермер розлучив закоханих корову і оленя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути