середа, 10 серпня 2011 13:18

Канадець виграв можливість жити 80 днів в аеропорту

Канадець виграв можливість жити 80 днів в аеропорту

Житель Британської Колумбії (провінція Канади) виграв конкурс, головним призом в якому стала можливість оселитись в аеропорту Ванкувера на 80 днів.

Переможцем став 29-річний Джагер Ма, повідомляє офіційний сайт організаторів конкурсу. Ма переїде в своє тимчасове житло 17 серпня. Йому буде надана можливість заходити в службові приміщення аеропорту, спілкуватись з пасажирами і співробітниками транспортного комплексу, харчуватись за рахунок організаторів конкурсу й безкоштовно отримувати предмети першої необхідності.

В обмін на все це Ма повинен буде вести мікроблог на Twitter, а також заповнювати сторінку в Facebook і викладати туди відеозаписи, зроблені під час проживання в аеропорту. Для цього йому видано відеообладнання та апаратура для обробки записів.

За словами Ма, які наводить газета Vancouver Sun, йому не терпиться почати виконувати свої обов'язки. Переможець зізнався, що відчуває себе так, ніби виграв в лотерею. Він висловив надію, що йому вдасться проникнути в камеру зберігання конфіскованих у пасажирів речей і дізнатися, що трапилось з ножем, який персонал аеропорту забрав у його діда багато років тому.

Конкурс ванкуверського аеропорту стартував наприкінці червня 2011 року. Проведення акції приурочене до 80-річного ювілею комплексу обслуговування повітряного транспорту.

Усього в боротьбі за головний приз взяли участь 96 осіб - громадяни Канади та мешканці Британської Колумбії (це було обов'язковою умовою участі). Їм було необхідно надіслати відеопрезентацію з розповіддю про себе. Після цього були відібрані п'ять фіналістів, а потім на сайті конкурсу пройшло голосування, за підсумками якого Ма заробив 4 тисячі 128 голосів, що в два рази більше, ніж у його найближчого конкурента.

Джагер Ма житиме в аеропорту Ванкувера до 4 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Канадець виграв можливість жити 80 днів в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути