Деякі овочі - це приховані фрукти.
Існує багато неправильних уявлень, що вважати фруктами, а що ні.
Опублікували несподіваний перелік овочів, які насправді є фруктами і пояснили чому, пише tips-and-tricks.
Що робить щось фруктом і що робить щось овочем?
Плід - це насіннєва частина рослини, для росту якої потрібно запилення, і поширення якого призведе до подальшого поширення виду.
Овоч - це стебло, лист, цибулина, корінь або інша частина рослини. Але існує багато помилкових уявлень про те, що вважається фруктом, а що ні.
Овочі, які насправді є фруктами
Квасоля
Зелену квасолю насправді слід вважати фруктом. Це тому, що зелена квасоля містить насіння, що забезпечує розмноження виду. Вона не солодка на смак і люди завжди називають її овочем. Технічно вона є фруктом.
Баклажан
Те ж саме стосується баклажанів. Хоча ми б не їли баклажани сирими, вони вважаються ягодами. Тільки дуже великими. Вони не такі солодкі, як ягоди, і, можливо, не стануть чудовим доповненням до ранкового йогурту, але технічно вони є фруктами.
Оливка
До кінця не було зрозуміло, до якої харчової групи належать оливки. Але ніколи б не подумали, що це фрукт. Та вони походять з квітки оливкового дерева. І це технічно робить їх фруктами.
Гарбуз
Кабачки, як і гарбуз виростають з квітки. Це означає, що технічно вони є фруктами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали список 10 найкорисніших продуктів липня
Огірок
Відповідно огірок теж є фруктом. Їх смак трохи солодший, ніж у інших фруктів в цьому списку. Тому простіше повірити, що огірок — гарне доповнення до вашого фруктового салату.
Перець
Навіть найгостріший перець — це фрукт. Неважко повірити, що болгарський перець - це фрукт. Хоча вони завжди вважаються овочем. Але всі перці походять з квітів, а це означає, що всі перці, вважаються фруктами.
Деякі овочі краще їсти сирими, щоб наситити організм якомога більше поживними речовинами. Овочі без термічної обробки зберігають усі свої вітаміни та мінерали.
Сира морква є зручною та здоровою закускою, вона солодка і хрустка. Багата вітаміном А, вітаміном К і клітковиною. Контролює рівень цукру в крові та покращує травлення. Буряк добре підходить для салатів та у сирому вигляді. Просто натріть буряк, моркву та яблуко. Додайте трохи лимонного соку та імбиру. Салат з великою кількістю клітковини готовий.
Коментарі