Іноді постає просте питання: як правильно різати булочку чи тостовий хліб для сендвічів.
У мережі "завірусилось" фото бутерброду, яке спантеличило користувачів. тепер вони сперечаються, як правильно різати сендвічі.
Більше 19 мільйонів людей переглянули зображення бутерброду з шинкою і сиром, яке опублікував інженер Раян Дафф на своєму каналі мережі X. І це лише за тиждень і їхня кількість продовжує зростати.
Сендвіч у формі Y здається простим, але він явно викликає інтерес у людей.
Багато користувачів надихаються і старанно тренуються в нарізуванні сендвіча.
"Тільки практика робить досконалість. І вони діляться своїм досвідом. Знову і знову кажуть: "Виходить так, ніби ви отримуєте від сендвіча набагато більше", - пише Раян Дафф.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити бутерброди кориснішими: добірка поєднання продуктів від дієтолога
Дослідження показують, що мозок обманюють. Це не тільки моя уява. Різні дослідження, опубліковані, зокрема в журналі Consumer Research, дійшли таких висновків:
Люди схильні сприймати їжу, нарізану на дрібніші шматочки, як більшу, ніж ту саму кількість, подану цілком.
Розрізання їжі на дрібніші шматочки може змусити людей споживати менше.
Простіше кажучи: мозок обманюють, змушуючи думати, ніби перед вами три половинки бутерброда. Це означає, що ви відчуваєте, що їсте більше і можете довше насолоджуватися сендвічем.
Люди діляться фотографіями своїх страв і способами їх нарізки, а також активно обговорюють найкращі методи.
Якщо ви стежите за вагою або в процесі схуднення, важливо не пропускати сніданок. Саме перший прийом їжі заряджає вас енергією на увесь день.
Щоб бути стрункими, треба обирати низькокалорійні сніданки. Пропонуємо п'ять смачних, ситних та низькокалорійних сніданків, які допоможуть зберегти форму.
Коментарі