четвер, 22 травня 2008 14:11

Як чоловіку позбутися імпотенції

Як чоловіку позбутися імпотенції
На підставі нещодавно проведених, сумісних, масштабних досліджень, учені - медики з CaliforniaStateUniversity та урологи з LosAngelesCityClinic в один голос стверджують, що вправа, що імітує їзду на велосипеді, тільки лежачи на спині, повинна бути у складі зарядки кожного справжнього чоловіка. Багатьом здасться дивним такі фізичні хитрощі, проте, виявляється, регулярне виконання такої вправи сприяє приливу крові до статевих органів і тренування м"язів причетних до феномена відомому як потенція.

Окрім цього, чоловікам, яких хвилює своє здоров"я, і вони хочуть уникнути проблем в майбутньому, лікарі рекомендують біг підтюпцем, стрибки на скакалці, плавання - всі ці види сприяють притоку крові до цих органів. І навпаки, абсолютно всі "сидячі" види спорту з серії шахи, авторалі, веслування мотокрос і все що зможете собі представити із спорту в сидячому положенні, ні до чого хорошого не приводять.

Найогидніший снаряд в цьому сенсі - велосипед. Краще мріяти про те, щоб в наступному житті стати сидінням від жіночого велосипеда, ніж в цьому житті проводити багато часу з чоловічим різновидом двоколісного друга. Не вірите, запитаєте у професійних велосипедистів про їх успіхи, якщо попадеться чесний малий, то зізнається, що не все завжди виходить, а якщо скаже, що жодних проблем, то перепитаєте у їх дружин.

В даний час у зв"язку зі страхітливою статистикою навіть розглядається можливість прирахування імпотенції і простатиту у спортсменів велосипедистів до професійних захворювань.

Автори методики не без гордості відзначають позитивні відмінності свого відкриття від хімічних стимуляторів потенції (виключаються серцево-судинні ускладнення, враховуючи, що практично всі лікарські препарати типу Віагри спочатку розроблялися для боротьби з різними захворюваннями серця). Від традиційної їзди на велосипеді віртуальне накручування педалей лежачи на спині, вигідно відрізняє відсутність фізичного тиску на простату, а "моральний тиск" на залозу кожен чинить у міру здібностей. Лікарі говорять, що якщо тренуватися щодня, то вже через місяць у вас буде привід приємно здивуватися і навіть дивувати, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як чоловіку позбутися імпотенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути