середа, 22 липня 2020 13:17

Як змінити ім'я iPhone: покрокова інструкція

  Змінити ім'я iPhone дуже просто
Змінити ім'я iPhone дуже просто

Як звуть ваш айфон? Можливо, ви здивуєтеся, але у нього є ім'я. Те саме, яке виявляє та ідентифікує iPhone для мереж Wi-Fi та інших пристроїв.

Уявімо, що ви вирішили купити айфон 11 та іноді використовувати його як точку доступу у громадському місці. Випадкові перехожі, гості за сусіднім столиком побачать, що поруч, наприклад, "сидить" iPhone Тетяни або, ще гірше, iPhone Тетяни Черниченко. Що робити в такому випадку?

Як перейменувати гаджет з метою безпеки або коли теперішнє найменування власнику вже приїлося, давайте дізнаємося.

Покрокова інструкція

Змінити ім'я iPhone дуже просто. Ось як це робиться:

1. Виберіть "Налаштування"> "Загальні"> "Про пристрій".

2. Натисніть "Назва". Це покаже поточне ім'я, швидше за все, просто iPhone за замовчуванням або у поєднанні з вашим ім'ям.

3. Видаліть поточний підпис та введіть інший. Натисніть "Готово", коли закінчите.

От і все. Псевдонім айфона може бути будь-яким, який вам подобається, але пам'ятайте, що його видно всім власникам "яблучних" гаджетів поблизу. Тому не пишить у полі імені особисті та паспортні дані, номер телефону, паролі тощо.

Де показується найменування iPhone

  Змінити ім'я iPhone дуже просто
Змінити ім'я iPhone дуже просто

Якщо у вас увімкнена точка доступу, інші пристрої бачать його ім'я під час пошуку мереж Wi-Fi. Аби приховати видимість, вимкніть Personal Hotspot. Ви можете зробити це, обравши "Налаштування"> "Власний хот-спот". На екрані "Власний хот-спот" торкніться повзунця, щоб він перемістився у положення "Вимкн".

Ім'я телефону також є у вашому профілі iCloud. Його видно і при використанні AirDrop - тимчасової мережі Wi-Fi на основі Bluetooth, яку можна створювати з іншими пристроями Apple у безпосередній близькості від вашого iPhone.

"Знову ж таки, якщо у вас ввімкнений Bluetooth, інші пристрої Apple побачать ім'я айфона", - відзначають відзначають фахівці інтернет-магазину девайсів і гаджетів stylus.ua.

Нарешті, ім'я телефону показується під час використання програми "Знайти мій iPhone", коли власник намагається відшукати гаджет, який загубив.

Зараз ви читаєте новину «Як змінити ім'я iPhone: покрокова інструкція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути